Susan-Brouwer-websitepakketten-coaches-therapeuten-dienstverleners

Een uniek ontwerp dat niemand anders heeft!

Alles is mogelijk. Het EXCLUSIVE pakket sluit perfect aan bij de ondernemer die precies weet wat ze wil! Jouw website wordt helemaal op maat ontworpen en gemaakt. Geef jouw expertstatus een flinke boost met een exclusieve online uitstraling voorzien van de allernieuwste snufjes op marketing gebied!

En dan wat je verder nog moet weten…

Wat kost het Exclusive pakket?

Het website EXCLUSIVE pakket is er vanaf 2997,- incl. btw

Het prijsverschil met de andere pakketten zitten hem in de vele extra uren die gemaakt worden voor het brainstormen, het tussentijds overleggen en het op maat ontwerpen en bouwen van de website.

Betalen in termijnen is in overleg mogelijk maar daar worden eenmalig 25,- administratiekosten voor in rekening gebracht 

Hoe lang duurt het bouwen van een nieuwe website?

Als de teksten geschreven zijn en het beeldmateriaal ligt klaar, is de website in een aantal dagen gebouwd. Echter in de praktijk gaat de meeste tijd zitten in het schrijven van de teksten en het verzamelen van het beeldmateriaal. Ook het doen van aanpassingen en het finetunen van het eindresultaat kost de nodige uren. Hou rekening met in ieder geval 3 maanden voor het lanceren van je nieuwe website.

Wat zijn de jaarlijkse kosten?

Ieder jaar worden er kosten voor het hosten van je domeinnaam en SSL beveiliging, software licenties etc. Dit is een bedrag van 157,- incl. btw dat ieder jaar rond dezelfde datum gefactureerd wordt. Tevens zullen er jaarlijks of maandelijks extra kosten berekend worden voor bijvoorbeeld een betaalsysteem voor bijvoorbeeld een webshop functie, reserveringssysteem, online agenda etc. als dat aan de orde is. 

in welk systeem wordt mijn website gebouwd?

Ik bouw jouw website in WordPress wat betekent dat je op enig moment altijd vrij bent om je website te verhuizen.

kan ik zelf de teksten en plaatjes aanpassen?

Bij alle website pakketten ontvang je duidelijke step by step instructiefilmpjes hoe je zelf heel makkelijk je teksten en afbeeldingen aan kan passen. Je kan dus op iedere plek en op ieder moment zelf aanpassingen doen aan je website.

Wie regelt het onderhoud?

Na de oplevering van jouw website kan het zijn dat je op een gegeven moment dingen aan je website wilt wijzigen, toevoegen of verwijderen waar je mijn hulp bij nodig hebt. In dat geval reken ik een uurtarief van 65,- per uur incl. btw. Maar je kan ook vooraf een strippenkaart kopen waarmee je voorrang krijgt op anderen en je snel en doeltreffend geholpen wordt.

5 strippenkaart = 5 wijzigingsmomenten aan de website voor 97,- incl. btw (exclusief nieuwe pagina’s toevoegen)

10 strippenkaart = 10 wijzigingsmomenten aan de website voor 167,- incl. btw (exclusief nieuwe pagina’s toevoegen)

Let op: een strippenkaart koop je vooraf en is niet met terugwerkende kracht in te zetten. Een strippenkaart blijft tot een jaar na uitgifte geldig.

Susan Brouwer - Contact

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?

Neem dan even contact met mij op, dan kijken we samen naar wat er allemaal mogelijk is! Uiteraard is mijn advies altijd gratis en geheel vrijblijvend.


Bekijk ook de andere pakketten…

Susan-Brouwer-websitepakketten-coaches-therapeuten-dienstverleners

897,- incl btw

Deze makkelijke en snelle oplossing is er voor de ondernemer die al een eigen huisstijl heeft en zelf geschikt beeldmateriaal en teksten aanlevert. Een degelijke website hoeft helemaal niet duur te zijn 🙂

Susan Brouwer Website Pakket Expert

2197,- incl btw

Een allround website voor de ondernemer die begrijpt dat een professionele website onmisbaar is bij het aantrekken van nieuwe klanten en het verhogen van de omzet. Klaar om jouw online podium te pakken?

Susan-Brouwer-websitepakketten-coaches-therapeuten-dienstverleners

vanaf 2997,-

Een uniek ontwerp helemaal op maat gemaakt voor de ondernemer die precies weet wat ze wil! Geef jouw expertstatus een uplift met een exclusieve online uitstraling voorzien van de nieuwste snufjes op marketing gebied!

Reviews

 • Lindsy Bruin - Susan Brouwer

  “Ik ben werkelijk gek op marketing en Instagram! Toch merkte ik dat ik een beetje in een Insta-sleur terecht was gekomen en de behoefte had aan het up-spicen van mijn account. Susan gaf me naast een prachtige make-over ook ontzettend waardevol, persoonlijk en confronterend advies over hoe ik mijn account nu inzette en wat ik nog kan verbeteren. Ik heb weer zin om een volgende stap te maken met mijn Insta account en ik heb de eerste complimenten al ontvangen, gaaf!”

  Lindsy Bruin – Business Coach 

 • Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

  “Mijn businesscoach liet haar instagram makeover zien die door Susan was gemaakt. Ik wist gelijk, dat wil ik ook. Mijn instagram account was kleurrijk, een tikkie chaotisch en ging alle kanten op. Best leuk en gezellig maar niet effectief en duidelijk waar ik mensen nu heel goed mee kan helpen. Susan heeft mijn wensen, mijn diensten en mijn persoonlijkheid zo treffend meegenomen in de make-over. Het resultaat is in een woord fantastisch (en als nuchtere Friezin zeg ik dat niet snel 😊) Susan is echt in mijn bedrijf gedoken met als gevolg dat ik nu een future proof instagram account heb. En niet geheel onbelangrijk, Susan is ook nog eens een super leuke dame met heel veel kennis.”

  Rhodee van der Kam – Virtual Assistent 

 • Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

  “Susan is iemand die verder kijkt dan haar neus lang is en oprecht op zoek gaat naar de essentie van jou, én je merk. Ik vind Instagram een hartstikke leuk medium, maar qua vormgeving ‘deed ik eigenlijk maar wat’. Er zat nog niet echt – echt niet – een lijn in wat ik deed. Het Makeover traject heeft me heel veel inzichten gegeven over waar ik nog kan verbeteren! Dingen waar ik nog niet eerder bij stil had gestaan 😉 “

  Ellen Temmink – Loopbaan coach 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2 keer per maand mijn nieuwsbrief waarin ik gratis tips, persoonlijke verhalen en aanbiedingen met je deel.

.