Susan Brouwer Website Pakket Expert

Wat zit er allemaal in

 • max. 14 prachtig opgemaakte hoofdpagina’s in eigen unieke huisstijlkleuren en afbeeldingen

 • 8 subpagina’s zoals bedank- en bevestigingspagina’s maar ook disclaimer en privacyverklaring

 • 6 klant formulieren met koppelingen naar het emailprogramma

 • Extra pakket Merkidentiteit en huisstijl ontwerp t.w.v. 497,-

 • Uitgebreide fotoshoot van jou en je bedrijf bij jou op locatie door topfotograaf Seher Melikoglu t.w.v. 647,-

 • Teksten voor de homepage en 2 salespagina’s worden geredigeerd en klantvriendelijk gemaakt (Succesvolle formats zijn beschikbaar) 

 • Webshop tot 100 producten met betaal functie (producten zelf toevoegen)

 • SEO basis zoekmachine optimalisatie

 • Duidelijke instructiefilmpjes om zelf teksten en afbeeldingen aan te kunnen passen

Wat regel je zelf

 • Je vult vooraf het intakeformulier in met vragen over je producten/diensten en doelgroep

 • De basis informatie voor de teksten lever je zelf aan d.m.v. het invullen van formats. Ik herschrijf en vul de teksten aan tot een pakkend en representatief geheel

 • Als je je huidige huisstijl en logo wilt gebruiken lever je het bedrijfslogo aan in png bestand en je geeft de hex kleurcodes door van de huisstijl die je al hebt

 • Indien je gebruik wilt maken van de webshopfunctie dan dien je zelf een mollie account aan te vragen. Een overzichtelijk stappenplan is beschikbaar

En dan wat je verder nog moet weten…

Wat kost het Expert pakket?

Het website Expert pakket kost 2197,- incl. btw

Betalen in termijnen is in overleg mogelijk maar daar worden eenmalig 25,- administratiekosten voor in rekening gebracht 

Hoe lang duurt het bouwen van een nieuwe website?

Als de teksten geschreven zijn en het beeldmateriaal ligt klaar, is de website in één dag gebouwd. Echter in de praktijk gaat de meeste tijd zitten in het schrijven van de teksten en het verzamelen van het beeldmateriaal. Ook het doen van aanpassingen en het finetunen van het eindresultaat kost de nodige uren. Hou rekening met 3 maanden voor het lanceren van je nieuwe website.

Wat zijn de jaarlijkse kosten?

Ieder jaar worden er kosten voor het hosten van je domeinnaam en SSL beveiliging, software licenties etc. Dit is een bedrag van 157,- incl. btw dat ieder jaar rond dezelfde datum gefactureerd wordt. Tevens zullen er jaarlijks of maandelijks extra kosten berekend worden voor bijvoorbeeld een betaalsysteem voor bijvoorbeeld een webshop functie, reserveringssysteem, online agenda etc. als dat aan de orde is. 

zijn er onvoorziene kosten?

De prijs van 2197.- incl btw is all in voor het website EXPERT pakket. Er komen alleen extra kosten bij als er, indien gewenst, meer pagina’s opgemaakt moeten worden en/of als er geen geschikt beeld- en tekstmateriaal aangeleverd kan worden. 

in welk systeem wordt mijn website gebouwd?

Ik bouw jouw website in WordPress wat betekent dat je op enig moment altijd vrij bent om je website te verhuizen.

kan ik zelf de teksten en plaatjes aanpassen?

Bij alle website pakketten ontvang je duidelijke step by step instructiefilmpjes hoe je zelf heel makkelijk je teksten en afbeeldingen aan kan passen. Je kan dus op iedere plek en op ieder moment zelf aanpassingen doen aan je website.

Wie regelt het onderhoud?

Na de oplevering van jouw website kan het zijn dat je op een gegeven moment dingen aan je website wilt wijzigen, toevoegen of verwijderen waar je mijn hulp bij nodig hebt. In dat geval reken ik een uurtarief van 65,- per uur incl. btw. Maar je kan ook vooraf een strippenkaart kopen waarmee je voorrang krijgt op anderen en je snel en doeltreffend geholpen wordt.

5 strippenkaart = 5 wijzigingsmomenten aan de website voor 97,- incl. btw (exclusief nieuwe pagina’s toevoegen)

10 strippenkaart = 10 wijzigingsmomenten aan de website voor 167,- incl. btw (exclusief nieuwe pagina’s toevoegen)

Let op: een strippenkaart koop je vooraf en is niet met terugwerkende kracht in te zetten. Een strippenkaart blijft tot een jaar na uitgifte geldig.

Susan Brouwer - Contact

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?

Neem dan even contact met mij op, dan kijken we samen naar wat er allemaal mogelijk is! Uiteraard is mijn advies altijd gratis en geheel vrijblijvend.


Bekijk ook de andere pakketten…

Susan-Brouwer-websitepakketten-coaches-therapeuten-dienstverleners

897,- incl btw

Deze makkelijke en snelle oplossing is er voor de ondernemer die al een eigen huisstijl heeft en zelf geschikt beeldmateriaal en teksten aanlevert. Een degelijke website hoeft helemaal niet duur te zijn 🙂

Susan Brouwer Website Pakket Expert

2197,- incl btw

Een allround website voor de ondernemer die begrijpt dat een professionele website onmisbaar is bij het aantrekken van nieuwe klanten en het verhogen van de omzet. Klaar om jouw online podium te pakken?

Susan-Brouwer-websitepakketten-coaches-therapeuten-dienstverleners

vanaf 2997,-

Een uniek ontwerp helemaal op maat gemaakt voor de ondernemer die precies weet wat ze wil! Geef jouw expertstatus een uplift met een exclusieve online uitstraling voorzien van de nieuwste snufjes op marketing gebied!

Reviews

 • susan-brouwer-reviews

  “Na ongeveer 20 jaar dezelfde website te hebben gehad was deze toe aan een opfrisbeurt. Inmiddels is ook mijn werkgebied breder geworden. Ik ben erg blij met het wat het uiteindelijk geworden is. Precies zoals ik het mij had voorgesteld. Susan heeft mij heel goed aangevoeld. Mooie rustige kleuren en foto’s. Ik ben vooral blij met de online agenda. Ook mijn cliënten zijn er blij heel mee. Het scheelt mij, na een periode van wennen, nu veel heen en weer gemail. Susan heeft met veel geduld en kennis deze website voor mij gebouwd. Zij heeft mij goede adviezen gegeven en is er nu nog altijd als ik toch nog iets aangepast wil hebben. Dank je wel lieve Susan je bent een kanjer. 

  Marga Tump – Mesoloog & Energetisch therapeut

 • susan-brouwer-reviews

  “In een  gesprek met Susan werd het duidelijk dat mijn website aan verandering toe was naar een persoonlijke uitstraling. De website is duidelijker geworden met meer overzicht in het aanbod met een verassende uitstraling. Susan neemt je mee in het proces waarin ik ben meegegroeid ondanks dat ik het erg spannend vond heeft Susan mij geïnspireerd en het vertrouwen gegeven naar een boost voor mijzelf. Heerlijk om met Susan samen te werken met haar passie en liefde voor haar bedrijf!”

  Miranda Bruns – Sensi therapeut & Spiritueel coach

 • Lindsy Bruin - Susan Brouwer

  “Ik ben werkelijk gek op marketing en Instagram! Toch merkte ik dat ik een beetje in een Insta-sleur terecht was gekomen en de behoefte had aan het up-spicen van mijn account. Susan gaf me naast een prachtige make-over ook ontzettend waardevol, persoonlijk en confronterend advies over hoe ik mijn account nu inzette en wat ik nog kan verbeteren. Ik heb weer zin om een volgende stap te maken met mijn Insta account en ik heb de eerste complimenten al ontvangen, gaaf!”

  Lindsy Bruin – Business Coach 

 • Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

  “Mijn businesscoach liet haar instagram makeover zien die door Susan was gemaakt. Ik wist gelijk, dat wil ik ook. Mijn instagram account was kleurrijk, een tikkie chaotisch en ging alle kanten op. Best leuk en gezellig maar niet effectief en duidelijk waar ik mensen nu heel goed mee kan helpen. Susan heeft mijn wensen, mijn diensten en mijn persoonlijkheid zo treffend meegenomen in de make-over. Het resultaat is in een woord fantastisch (en als nuchtere Friezin zeg ik dat niet snel 😊) Susan is echt in mijn bedrijf gedoken met als gevolg dat ik nu een future proof instagram account heb. En niet geheel onbelangrijk, Susan is ook nog eens een super leuke dame met heel veel kennis.”

  Rhodee van der Kam – Virtual Assistent 

 • Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

  “Susan is iemand die verder kijkt dan haar neus lang is en oprecht op zoek gaat naar de essentie van jou, én je merk. Ik vind Instagram een hartstikke leuk medium, maar qua vormgeving ‘deed ik eigenlijk maar wat’. Er zat nog niet echt – echt niet – een lijn in wat ik deed. Het Makeover traject heeft me heel veel inzichten gegeven over waar ik nog kan verbeteren! Dingen waar ik nog niet eerder bij stil had gestaan 😉 “

  Ellen Temmink – Loopbaan coach 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2 keer per maand mijn nieuwsbrief waarin ik gratis tips, persoonlijke verhalen en aanbiedingen met je deel.

.