Klein stukje levensverhaal

Ik ben geboren met de gave om overal doorheen te kunnen kijken, snel verbindingen te leggen en oplossingen te bedenken. Dat was in eerste instantie absoluut geen luxe maar eerder een noodzaak om te kunnen ‘overleven’. 40 jaar geleden kwam ik ter wereld en ben toen gelijk na mijn geboorte afgestaan voor adoptie. De eerste weken van mijn leven heb ik helemaal alleen, zonder ouders, doorgebracht in het ziekenhuis vanwege complicaties en dat maakt dat ik me in mijn verdere leven vaak zeer eenzaam voelde.

De grote boze wereld

Als kind was ik hoog sensitief en de wereld voelde vaak onveilig aan, al mijn antennes stonden dag en nacht op scherp om mezelf te ‘beschermen’ en dat terwijl dat natuurlijk helemaal niet nodig was, maar goed dat droeg ik nou eenmaal mee in mijn systeem. Één ding echter heb ik wel altijd heel helder voor ogen gehouden; het leven vraagt om fijne dingen doen, mijn talenten ontwikkelen en heel veel gave dingen manifesteren. Het onmogelijke mogelijk maken. Geloven in mijn eigen kunnen en dappere stappen zetten!

Actie in de taxi

In alles wat ik al gedaan heb, en dat is best veel 😉, stond het ondernemerschap centraal. Van een spontaan idee een concreet plan maken en dan regelen en neerzetten! De juiste ingrediënten verzamelen, presenteren en communiceren zijn mij met de paplepel ingegoten en maken dat ik altijd voor elkaar krijg wat ik bedacht had. Wouter, mijn vriend, zegt ook altijd: “Wat ze in de kop heeft, heeft ze niet in de kont”, hahahaha. Linksom of rechtsom, het moet en het zal gebeuren!

Van de nood een deugd gemaakt

Eigenlijk zijn mijn vaardigheden en talenten ontstaan vanuit een pijnlijk verleden, maar inmiddels kan ik wel zeggen dat het mijn grootste passie is geworden, omdat ik er nu ook andere mensen en ondernemers mee mag helpen. Dat is het liefste wat ik doe, mensen inspireren om hetzelfde te doen!

Pionier in hart en nieren

Met mijn commerciële achtergrond en acht jaar ervaring als spiritueel coach ben ik een gedreven bruggenbouwer geworden. Ik help mijn klanten om de mooiste en beste versie van zichzelf in de wereld neer te zetten met een professionele online presentatie van zichzelf en hun bedrijf. De producten en diensten vertalen we middels rakende teksten en goodlooking foto’s in een pakkend verhaal waar de doelgroep warm voor loopt.

En natuurlijk beschik ik ook over de nodige kennis en ervaring

In mijn werkzame verleden heb ik vele commerciële functies in de marketing en sales gehad met een affiniteit voor de schoonheidsbranche, ik hou van mensen, ik hou van communicatie en ik hou ervan om dingen mooier te maken.

Sinds 2007 ben ik zelfstandig ondernemer waarvan ik de laatste 8 jaar mijn dagen met groot plezier gevuld heb met het opleiden van spiritueel life coaches en spiritueel business coachen van ondernemers. Het online ondernemen is voor mij dé uitkomst om het moederschap mijn werk te combineren.

Susan Brouwer Webdesign en personal branding

Mijn Missie

Natuurlijk kan ik met mijn kennis en wijsheid (bijna) iedere ondernemer op weg helpen maar mijn voorliefde gaat uit naar de heart driven ondernemers met een missie om de wereld een beetje mooier te maken. Want als ik deze mensen help om met een goede branding en marketing een brug te slaan naar een groot bereik, kan ik ook vanuit mijn rol een steentje bijdragen aan het verspreiden van meer licht en liefde. Iets waar deze wereld nooit genoeg van kan hebben.

Relevante opleidingen

Niet dat dit alles zegt maar toch 😉

Grafische vormgeving & Creatief DTP

DDA Webdesign

Instagram Makeover by Kat Coroy London

HBO Marketingcommunicatie en Branding

HBO Conceptontwikkeling

Veronique Prins – Jezaakvoorelkaar Ondernemersopleiding

Leonie Set Yourself Free – Niet harder maar anders online business building

Klassieke Homeopathie Lia Opstal-Dees leerweg tot ‘Natuurvrouw’

HBO Medium en Trance Healing Therapeut

MBO Schoonheidsverzorging