fbpx
Skip to main content

"Ik ben geboren met de gave om contact te kunnen maken met het diepste binnenste van mensen."

Ik ben jarenlang een pionier geweest op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik heb vanuit mijn antroposofische achtergrond heel veel mensen mogen helpen om zichzelf persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen en om hun doelen te bereiken.

Ik ben geboren met de gave om contact te kunnen maken met het diepste binnenste van mensen. Daarin kom ik niet alleen obstakels en blokkades tegen maar zie ik vooral ook iemands pure essentie. Ik voel en krijg door waar hun unieke gaven en talenten liggen en wat er nodig is om hier iets moois mee te gaan doen. Dit gegeven vormde de basis van mijn werk als spiritueel coach, maar vandaag de dag ook nog steeds in mijn vak als grafisch vormgever en webdesigner.

Een succes concept begint namelijk altijd bij het persoonlijke verhaal. Dat vraagt om invoelen, vertalen en manifesteren.

Het ondernemerschap verloopt altijd met vallen en opstaan. Mijn ervaring is dat je door het ondernemen een steeds krachtigere en mooiere versie van jezelf wordt die je telkens weer opnieuw in de wereld neer mag zetten.

Het is de oneindige cyclus van loslaten, groeien en bloeien wat het ondernemerschap zo dynamisch en boeiend maakt. Het is nooit saai.

Ik geloof in mezelf en in mijn klanten en ben bereid om tot het uiterste te gaan om de gewenste resultaten te boeken. Daarbij is niets mij teveel en vind ik het heerlijk om ook mijn klanten te blijven motiveren het beste uit zichzelf te halen.

Door mijn uitgebreide kennis en ervaring als coach en als webdesigner ligt mijn expertise in het ontwerpen en ontwikkelen van moderne en intuïtieve websites voor coaches, therapeuten en dienstverleners.

Ik heb een scherp oog voor detail en hou altijd rekening met de gebruikerservaring om ervoor te zorgen dat de websites die ik ontwerp niet alleen mooi zijn, maar ook gemakkelijk te gebruiken zijn door de bezoekers.

Mijn ontwerpen zijn altijd uniek en afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van mijn klanten.

Waarin ik mij onderscheid van andere ontwerpers is mijn toewijding om mijn klanten te ondersteunen bij elke stap van het ontwerpproces. Ik werk nauw met hun samen om hun visie ten diepste te begrijpen en te vertalen naar een effectief ontwerp dat hun merkidentiteit en boodschap weerspiegelt. Kwaliteit, service en vertrouwen zijn hierin leading.

Kenwaarden

diepgang - open - kwaliteit - uniek - gastvrijheid  

  • Relevante opleidingen & trainingen

Grafische vormgeving & Creatief DTP

De Digitale Academie in Deventer


Webdesign

De Digitale Academie in Deventer


Instagram Makeover

Kat Coroy London


HBO Marketingcommunicatie en Branding

NCOI


Verdienen wat je waard bent

2 jarige ondernemersopleiding bij Je Zaak Voor Elkaar - Veronique Prins

Niet harder maar anders

Online business building training bij Leonie ter Riet - Leonie set yourself free


Leerweg tot Natuurvrouw

Klassieke Homeopathie Lia Opstal-Dees 


HBO Medium en Trance Healing Therapeut

Jaco Elken


MBO Schoonheidsspecialiste

ROC Almelo