fbpx

Portfolio

Nieuwe websites waar op dit moment hard aan gewerkt wordt:

DiepZielduikschool – Hans van den Boomen
Roy Hartgers – Psycholoog
Silent Hands – Rogier Gielen
Puur Annemieke – Voetreflex Therapie
OpWeg Coaching – Eibergen en Winterswijk
Pure Mindzz – Maaike Grönefeld
Rene Horsthuis – Ademcoaching
Barbara Lens – Edelstenen & Readings
Jan Brouwer Natuur Schilderijen
Soulsister Heidi
Claudia Cronin Coaching
Made by Monique Nails & Beauty
Maria Peen – XXL in Balans

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-dienstverleners

Veerle Luiting

Website Basic Pakket

Veerle is lichaamsgericht coach en helpt met veel passie vrouwen bewust te worden van hun vrouwelijke cyclus en de invloed hiervan op lichaam en geest. Samen ontwierpen we een compleet nieuwe huisstijl en website passend bij haar unieke energie. Voor haar website is gebruik gemaakt van traditionele manuele fotografie wat een extra natuurlijke uitstraling geeft aan haar mooie website.

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-dienstverleners

FLOOWit by Andrea Hofste

Website Expert Pakket

Samen hebben we haar merkidentiteit ontwikkelt met een compleet nieuwe huisstijl en website die een en al ANDREA uitstraalt. Haar uitstraling sluit nu perfect aan bij wie zij is, wat zij te brengen heeft en vormt een magneet voor haar ideale klant. Tevens hebben we alvast rekening gehouden met al haar plannen zodat de website ten alle tijde met haar en haar bedrijf mee kan groeien!

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-dienstverleners

Joyce de Wit Coaching

Website Expert Pakket

Voor Joyce de Wit ontwierpen wij een nieuwe huisstijl en bouwden een compleet nieuwe website incl fotoshoot. Joyce heeft een groot platform waar ze pedicures helpt om hun bedrijf op te zetten of beter te gaan runnen voor meer ontspanning en plezier.

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-dienstverleners

Higher Spirit Academy

Website Exclusive Pakket

Voor de Higher Spirit Academy B.V. mochten wij een prachtige nieuwe website bouwen van maar liefst 43 pagina’s volledig opgemaakt in hun eigen huisstijl. De Higher Spirit Academy biedt een tal aan (online) cursussen en opleidingen voor mensen die zich spiritueel willen ontwikkelen. 

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-dienstverleners-claudine-hermes-art

Claudine Hermes Art

Website Expert Pakket

Claudine is kunstenares en wilde een website met een persoonlijke touch en waar haar kunst mooi tot zijn recht zou komen. Claudine schildert voornamelijk vrouwelijke portretten op een eigen intuïtieve manier. Ik bouwde met heel veel plezier haar website geheel in stijl van haar krachtige persoonlijkheid.

susan-brouwer-webdesign-nassen-amsterdam

Nassen Amsterdam

Website op maat pakket

Nassen Amsterdam is dé delicatessenwinkel gevestigd in de negenstraatjes van Amsterdam. Het is een familiebedrijf met een team dat passie heeft voor wijn, eten en nog veel meer producten van uitmuntende kwaliteit. Wij bouwden hun een mooie nieuwe website en i.c.m. een webshop.

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-dienstverleners-nanette-euverink

Met Nanette

Website Expert pakket

Nanette is coach en helpt mensen die altijd voor alles en iedereen klaar staan om te kiezen voor zichzelf en keuzes te maken die ook goed voelen. Ik ontwierp haar huisstijl en bouwde haar website. Door de foto’s die we speciaal gemaakt hebben spat haar pure energie van het scherm af.  

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-dienstverleners-tooskes-healing

Tooskes Healing

Website Expert pakket

Tooske Treep is energetisch therapeut en helpt mensen met haar edelstenen en oliën om weer in balans en tot rust te komen. Ze geeft losse behandelingen en cursussen en ik mocht voor haar de huisstijl ontwerpen en nieuwe website bouwen.

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-dienstverleners-joachim-vreeman

Joachim Vreeman

Website Expert pakket

Joachim is coach en geestelijk verzorger en schreef het prachtige boek ‘God Ervaren’. Omdat hij nog meer mensen wil gaan helpen met de levensvragen op hun pad wilde hij graag beter zichtbaar worden. Ik ontwierp zijn nieuwe huisstijl en bouwde zijn website. 

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-dienstverleners-bart-woortman-aviation

Bart Woortman Aviation

Website Basic pakket

Bart is KLM piloot en geeft daarnaast vlieglessen in o.a. gevechtsvliegen en formatievliegen. Om zijn vlieglessen te promoten ontwierp ik zijn nieuwe huisstijl en bouwde zijn website. Het gebruik van eigen foto’s leidde uiteindelijk tot een laagdrempelig en persoonlijk design.

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-dienstverleners-miranda-bruns

Miranda Bruns

Website Expert pakket

Miranda is Sensitherapeut en helpt mensen die vastgelopen zijn, hun leven weer op de rit krijgen. Ze wilde haar praktijk professionaliseren en samen hebben we een nieuwe huisstijl en een nieuwe website gerealiseerd.

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-dienstverleners-marga-tump

Marga Tump

Website expert pakket

Marga is een zeer ervaren Mesoloog en energetisch therapeut en voelde dat het tijd werd voor een nieuwe uitstraling voor haar praktijk. Samen hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkelt passend bij haar personal brand en doelgroep.

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-dienstverleners-voorend-autoschade

ASN Autoschade Voorend De Betuwe

Website Expert pakket

Een gemoedelijk familiebedrijf met passie voor het autoschade vak. Ik ontwierp de huisstijl en bouwde de website omdat de vorige verouderd was en niet meer up to date. De fotoshoot en het redigeren van de teksten maakt het tot een complete en professionele website om trots op te zijn!  

Bedrijfsfilmpje Higher Spirit Academie

Voor de nieuwe website voor de Higher Spirit Academy hebben wij in samenwerking met Rene Horsthuis een aantal video’s gemaakt. We hebben een promotiefilmpje en een aantal testimonials verfilmd en verwerkt op hun nieuwe website. Wil jij dit nu ook? Bij het exclusive pakket zit een fotoshoot en een prachtige bijpassende video inbegrepen!

Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

EvenEef

Instagram Make-over

Rhodee van der Kam is enthousiaste virtual assistent en neemt ondernemers de online rompslomp en gedoe uit handen. Ze is een echte duizendpoot gespecialiseerd op het gebied van MailBlue mailfunnels.

Susan Brouwer - Wouter Schuurman Sokken

Schuurman Sokken

Instagram Make-over

Wouter maakt sokken met je eigen foto erop. Het is een nieuw en trendy product en hij wilde via social media zijn doelgroep bereiken en naamsbekendheid vergroten met een gaaf design dat ik voor hem mocht ontwerpen. 

Susan Brouwer Webdesign Instagram- Monique Lankhorst

Monique Lankhorst

Instagram Make-over

Werkt als medium healer en ik mocht voor haar Instagram een gave make-over geven. De huisstijl van haar website hebben we doorgetrokken naar pakkende content voor haar social media.

Susan Brouwer - Judith Ytsma

Judith Ytsma

Instagram Make-over

Judith is embodiment therapeut en helpt jonge vrouwen om na een moeilijke periode weer te genieten van het leven. Ze vond haar Instagram iets te chaotisch en te spontaan en daarom mocht ik haar Instagram een gave Make-over geven.

Susan Brouwer - Aly Loes Vellema

Aly Loes Vellema

Instagram Make-over

Aly Loes is dieren homeopathe en coach en helpt jonge moeders om meer tijd voor zichzelf te pakken en beter voor zichzelf te zorgen. Ze wilde haar Instagram zakelijk gaan inzetten als marketingtool en ik mocht daar een passend ontwerp voor maken.

Susan Brouwer - Lindsy Bruin

Lindsy Bruin

Instagram Make-over

Is business coach voor jonge onderneemsters die meer rust en vrijheid in hun business willen. Lindsy wilde graag meer rust en finesse uitstralen op haar Instagram.

Wie ben ik

Mijn naam is Susan Brouwer en een bruggenbouwer in hart en nieren. In mijn werkzame verleden heeft de menselijke communicatie altijd centraal gestaan. Hoe geef ik woorden aan wat ik voel, hoe vertaal ik mijn ideeën naar concrete plannen en hoe bereik ik die ander? Het heeft mij altijd enorm gefascineerd om het ‘onmogelijke’ toch voor mekaar te krijgen voor mezelf, maar nog meer voor mijn klanten!

Ik geniet er enorm van om elke keer weer te zien hoe mensen verstelt staan van hun eigen kunnen. Bedrijven upgraden, empoweren en het allemaal nog mooier maken is waar mijn passie ligt. Ik bouw de perfecte brug tussen ondernemer en klant.

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-therapeuten-over-mij

Ervaringen van anderen

 • Susan Brouwer - Andrea Hofste

  Andrea Hofsté

  Leefstijl coach & personal trainer

  Susan heeft mijn website FLOOWit.nl gebouwd. Hierbij kijkt zij heel goed mee in wie jij bent en hoe jij jezelf en je bedrijf het beste zichtbaar kan maken.
  Susan is een professional in hart en nieren. Je kunt met alle vragen bij haar terecht en je krijgt snel een antwoord terug. Soms zelfs al voordat je de vraag stelt.

 • Regina van Eijk

  Higher Spirit Academy

  Onze website was hoog nodig aan een makeover toe, daarom hebben we Susan benaderd om voor ons een compleet nieuwe website te bouwen. De begeleiding in de voorbereidingen en gedurende het ontwikkelen hebben wij als heel plezierig ervaren. Haar persoonlijke aanpak, ideeën en manier van meedenken hebben een enorme meerwaarde. Dat maakt dat we nu een waanzinnig mooie website hebben staan waar we echt trots op zijn. We kunnen Susan dan ook van harte aanbevelen!

 • susan-brouwer-reviews-nanette-euverink

  Nanette Euverink

  Met Nanette - Tijd voor jezelf

  Ik voelde me gelijk ‘thuis’ bij Susan. Haar manier van werken sprak mij aan. Ik ‘worstelde’ met zichtbaarheid, maar wilde wel heel graag een website, dus ik besloot om deze door Susan te laten maken. Ik heb het traject als heel fijn ervaren. Susan gaf mij de liefdevolle schop onder de kont wanneer ik die nodig had. Ik ben namelijk een ‘pro’ in self-sabbotage en vluchten 😅. Het eindresultaat vind ik echt ✨GEWELDIG!!! ✨ Ondanks dat ik het best ongemakkelijk vind om mezelf zo vaak te zien, ben ik enorm blij met en trots op het resultaat. Ik vind Susan echt heel fijn om mee te werken. Zowel als mens als ook als webdesigner. Ze heeft een enorm inlevingsvermogen en de, in mijn ogen, unieke eigenschap het beste in je naar boven te halen. En ja, daar hoort die liefdevolle trap onder je kont óók bij 💞. Ik beveel haar dan ook van ❤️e aan!!!

 • Claudine Hermes

  Claudine Hermes Art

  Susan heeft mijn Website gebouwd , haar stijl en design sprak mij enorm aan .
  En alles klopte . Het voorwerk en het contact met Susan voelde erg goed . Geen moment spijt van . Een aanrader ✨

 • Joachim Vreeman

  Auteur & Geestelijk verzorger

  Wat voor mij goed werkt is de combinatie van professionaliteit, enthousiasme en een oprechte interesse: dit beschrijft Susan Brouwer op en top! Ze heeft mijn website next level gebracht perfect afgestemd op mijn persoonlijke wensen. Het enthousiasme van Susan werkt aanstekelijk en stimulerend. Haar professionaliteit en vakvrouwschap gaven mij steun en vertrouwen in de opbouwfase. Door de oprechte interesse van Susan voelde ik mij daadwerkelijk gehoord en gezien. Resultaat: een prachtige website voor mijn klanten.

 • Zoë Wijdenes

  Eigenaar Nassen Amsterdam

  Susan heeft onze website prachtig gemaakt voor onze winkel Nassen! Het is heel fijn om met haar samen te werken omdat ze precies snapt wat je wil en daarnaast reageert ze heel snel, wat erg fijn is tijdens het samenwerken. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een hele goede webdesigner!

 • susan-brouwer-reviews-tooskes-healing

  Tooske Treep

  Tooskes Healing

  Allereerst wil ik zeggen dat ik superblij ben met de mooie website die je voor mij  hebt gemaakt. De uitstraling van een professionele website is voor mij belangrijk omdat dit de kwaliteit en kundigheid laat zien waar ik voor sta maar daarbij ook laat zien dat ik een empathisch persoon ben. Ik vind het eindresultaat geweldig, een mooie duidelijke en professionele website die laat zien waar Tooskeshealing voor staat. De website heeft ook zeker een positieve uitwerking op mij als persoon. Het geeft mij nog meer zelfvertrouwen en laat me zien dat als er een wil is, er ook een weg is om je eigen bedrijf op te starten ongeacht de leeftijd. Reactie van de klanten: mooie website met een positieve en kundige uitstraling. Mijn samenwerking met Susan heb ik als zeer prettig ervaren. Susan is ontzettend geduldig, geeft raad en advies en is zeer kundig. Ik blijf zeker bij Susan voor het up to date houden van mijn website. Voor toekomstige starters die een website willen laten maken raad ik ze aan om naar Susan te gaan. Een mooi mens, denkt met je mee en levert top kwaliteit.

 • susan-brouwer-reviews

  Miranda Bruns

  Sensi therapeut & Spiritueel coach

  “In een  gesprek met Susan werd het duidelijk dat mijn website aan verandering toe was naar een persoonlijke uitstraling. De website is duidelijker geworden met meer overzicht in het aanbod met een verassende uitstraling. Susan neemt je mee in het proces waarin ik ben meegegroeid ondanks dat ik het erg spannend vond heeft Susan mij geïnspireerd en het vertrouwen gegeven naar een boost voor mijzelf. Heerlijk om met Susan samen te werken met haar passie en liefde voor haar bedrijf!”

 • susan-brouwer-reviews

  Marga Tump

  Mesoloog & Energetisch Therapeut

  “Na ongeveer 20 jaar dezelfde website te hebben gehad was deze toe aan een opfrisbeurt. Inmiddels is ook mijn werkgebied breder geworden. Ik ben erg blij met het wat het uiteindelijk geworden is. Precies zoals ik het mij had voorgesteld. Susan heeft mij heel goed aangevoeld. Mooie rustige kleuren en foto’s. Ik ben vooral blij met de online agenda. Ook mijn cliënten zijn er blij heel mee. Het scheelt mij, na een periode van wennen, nu veel heen en weer gemail. Susan heeft met veel geduld en kennis deze website voor mij gebouwd. Zij heeft mij goede adviezen gegeven en is er nu nog altijd als ik toch nog iets aangepast wil hebben. Dank je wel lieve Susan je bent een kanjer. 

 • Lindsy Bruin - Susan Brouwer

  Lindsy Bruin

  Business Coach

  “Ik ben werkelijk gek op marketing en Instagram! Toch merkte ik dat ik een beetje in een Insta-sleur terecht was gekomen en de behoefte had aan het up-spicen van mijn account. Susan gaf me naast een prachtige make-over ook ontzettend waardevol, persoonlijk en confronterend advies over hoe ik mijn account nu inzette en wat ik nog kan verbeteren. Ik heb weer zin om een volgende stap te maken met mijn Insta account en ik heb de eerste complimenten al ontvangen, gaaf!”

 • Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

  Rhodee van der Kam

  Virtual Assistent

  “Mijn businesscoach liet haar instagram makeover zien die door Susan was gemaakt. Ik wist gelijk, dat wil ik ook. Mijn instagram account was kleurrijk, een tikkie chaotisch en ging alle kanten op. Best leuk en gezellig maar niet effectief en duidelijk waar ik mensen nu heel goed mee kan helpen. Susan heeft mijn wensen, mijn diensten en mijn persoonlijkheid zo treffend meegenomen in de make-over. Het resultaat is in een woord fantastisch (en als nuchtere Friezin zeg ik dat niet snel 😊) Susan is echt in mijn bedrijf gedoken met als gevolg dat ik nu een future proof instagram account heb. En niet geheel onbelangrijk, Susan is ook nog eens een super leuke dame met heel veel kennis.”

 • Susan Brouwer - Anita Mulder

  Anita Mulder

  Taboe coach

  "Toen ik de Shine Online Training van Susan voorbij zag komen heb ik geen seconde getwijfeld ‘Daar moet ik bij zijn! Ik heb al vaker met Susan gewerkt dus ik weet niet alleen hoe leuk ze is om mee te werken maar vooral ook hoe kundig ze is. Als je bij haar de training doet dan ga je ook echt met veel en goed materiaal naar huis. Tot nu toe deed ik maar wat op instagram, nu heb ik niet alleen de opzet maar ook mijn kleuren en geschikte inhoud duidelijk. Ik ga nu met plezier mijn instagram weer gebruiken."

 • Susan Brouwer - Monique Lankhorst

  Monique Lankhorst

  Medium & Trance Healing Therapeut

  "Ik ben de shine online training gaan volgen omdat ik mijzelf meer in de spotlight mag gaan zetten mbt mijn net gestarte bedrijf. Ik vond het een fijne dag met leuke ondernemers. Susan brengt het op een hele duidelijke manier en met de juiste voorbeelden. Dus het AHA moment was regelmatig aan de orde. Nu zal ik het allemaal in praktijk moeten gaan brengen. Waar ik gelukkig nog met mijn vragen bij Susan terecht kan."

 • Bart Woortman

  KLM Gezagvoerder

  Zelf het initiatief genomen om Susan te vragen of zij een website voor mij zou kunnen maken. ‘Natuurlijk kan ik dat’ zei ze. Een paar keer bij elkaar gezeten en veel uitleg en adviezen mogen ontvangen. Het resultaat mag er zijn! Mooi, overzichtelijk en handig. Susan is een enorm prettig persoon om mee samen te werken. Top! 👍🏻😃