Portfolio

Iedere ondernemer is uniek en ieder verhaal is uniek. Zo heeft ieder klantproject heeft zijn eigen charme en de nodige uitdagingen en dynamiek maken mijn werk zo ontzettend leuk en afwisselend. Ik ben dankbaar voor iedere ondernemer die de stap durft te nemen zich online te profileren en waar wij samen vol vertrouwen en toewijding een fantastisch eindproduct weten neer te zetten. Het leven is namelijk veel te kort om te twijfelen en te wachten. NU is het moment om er letterlijk ‘iets moois’ van te maken!

susan-brouwer-webdesign-voorendautoschade-de-betuwe

ASN Autoschade Voorend De Betuwe

Website Expert pakket

Een gemoedelijk familiebedrijf met passie voor het autoschade vak. Ik ontwierp de huisstijl en bouwde de website omdat de vorige verouderd was en niet meer up to date. De fotoshoot en het redigeren van de teksten maakt het tot een complete en professionele website om trots op te zijn!  

susan-brouwer-webdesign-nanette-euverink

Met Nanette

Website Expert pakket

Nanette is coach en helpt mensen die altijd voor alles en iedereen klaar staan om te kiezen voor zichzelf en keuzes te maken die ook goed voelen. Ik ontwierp haar huisstijl en bouwde haar website. Door de foto’s die we speciaal gemaakt hebben spat haar pure energie van het scherm af.  

Wedesign Susan Brouwer - Bart Woortman

Bart Woortman Aviation

Website Basic pakket

Bart is KLM piloot en geeft daarnaast vlieglessen in o.a. gevechtsvliegen en formatievliegen. Om zijn vlieglessen te promoten ontwierp ik zijn nieuwe huisstijl en bouwde zijn website. Het gebruik van eigen foto’s leidde uiteindelijk tot een laagdrempelig en persoonlijk design.

Susan Brouwer Webdesign - Joachim Vreeman - Portfolio

Joachim Vreeman

Website Exclusive pakket

Joachim is coach en geestelijk verzorger en schreef het prachtige boek ‘God Ervaren’. Omdat hij nog meer mensen wil gaan helpen met de levensvragen op hun pad wilde hij graag beter zichtbaar worden. Ik ontwierp zijn nieuwe huisstijl en bouwde zijn website. 

Susan Brouwer - Tooskes Healing

Tooskes Healing

Website Expert pakket

Tooske Treep is energetisch therapeut en helpt mensen met haar edelstenen en oliën om weer in balans en tot rust te komen. Ze geeft losse behandelingen en cursussen en ik mocht voor haar de huisstijl ontwerpen en nieuwe website bouwen.

Susan Brouwer Webdesign Instagram- Monique Lankhorst

Monique Lankhorst

Instagram Make-over

Werkt als medium healer en ik mocht voor haar Instagram een gave make-over geven. De huisstijl van haar website hebben we doorgetrokken naar pakkende content voor haar social media.

Susan Brouwer - Lindsy Bruin

Lindsy Bruin

Instagram Make-over

Is business coach voor jonge onderneemsters die meer rust en vrijheid in hun business willen. Lindsy wilde graag meer rust en finesse uitstralen op haar Instagram.

Susan Brouwer - Miranda Bruns

Miranda Bruns

Website Expert pakket

Miranda is Sensitherapeut en helpt mensen die vastgelopen zijn, hun leven weer op de rit krijgen. Ze wilde haar praktijk professionaliseren en samen hebben we een nieuwe huisstijl en een nieuwe website gerealiseerd.

Susan Brouwer - Marga Tump

Marga Tump

Website expert pakket

Marga is een zeer ervaren Mesoloog en energetisch therapeut en voelde dat het tijd werd voor een nieuwe uitstraling voor haar praktijk. Samen hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkelt passend bij haar personal brand en doelgroep.

Susan Brouwer - Wouter Schuurman Sokken

Schuurman Sokken

Instagram Make-over

Wouter maakt sokken met je eigen foto erop. Het is een nieuw en trendy product en hij wilde via social media zijn doelgroep bereiken en naamsbekendheid vergroten met een gaaf design dat ik voor hem mocht ontwerpen. 

Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

EvenEef

Instagram Make-over

Rhodee van der Kam is enthousiaste virtual assistent en neemt ondernemers de online rompslomp en gedoe uit handen. Ze is een echte duizendpoot gespecialiseerd op het gebied van MailBlue mailfunnels.

Susan Brouwer - Judith Ytsma

Judith Ytsma

Instagram Make-over

Judith is embodiment therapeut en helpt jonge vrouwen om na een moeilijke periode weer te genieten van het leven. Ze vond haar Instagram iets te chaotisch en te spontaan en daarom mocht ik haar Instagram een gave Make-over geven.

Susan Brouwer - Ellen Temmink

Ellen Temmink

Instagram Make-over

Ellen is loopbaanbegeleider en spreker op het gebied van regeneratief boeren. Ook zet zij zich in voor eenzame jongeren. Ik mocht voor haar een design maken waarbij het in een oogopslag duidelijk is wie ze is en wat ze doet.

Susan Brouwer - Aly Loes Vellema

Aly Loes Vellema

Instagram Make-over

Aly Loes is dieren homeopathe en coach en helpt jonge moeders om meer tijd voor zichzelf te pakken en beter voor zichzelf te zorgen. Ze wilde haar Instagram zakelijk gaan inzetten als marketingtool en ik mocht daar een passend ontwerp voor maken.

Wie ben ik

Mijn naam is Susan Brouwer en een bruggenbouwer in hart en nieren. In mijn werkzame verleden heeft de menselijke communicatie altijd centraal gestaan. Hoe geef ik woorden aan wat ik voel, hoe vertaal ik mijn ideeën naar concrete plannen en hoe bereik ik die ander? Het heeft mij altijd enorm gefascineerd om het ‘onmogelijke’ toch voor mekaar te krijgen voor mezelf, maar nog meer voor mijn klanten!

Ik geniet er enorm van om elke keer weer te zien hoe mensen verstelt staan van hun eigen kunnen. Bedrijven upgraden, empoweren en het allemaal nog mooier maken is waar mijn passie ligt. Ik bouw de perfecte brug tussen ondernemer en klant.

Mijn Team

Samen met mijn team garandeer ik absolute kwaliteit en finesse voor mijn klanten want alleen het beste is goed genoeg!

Susan Brouwer - Edwin Slot

Edwin Slot | Fotograaf

Edwin is echt een vakman en laat met zijn toewijding en enthousiasme mensen moeiteloos stralen voor de camera. Hij haalt het beste in de mens naar boven en zijn foto’s zijn puur, eerlijk en oprecht.

Jolanda Geels Tekstschrijver

Jolanda Geels | Tekstschrijver

Jolanda schrijft de teksten waar jij tegenaan blijft hikken. Kun je heel goed vertellen over jouw diensten maar sla je dicht als je het op moet schrijven? Jolanda lost dit voor je op door jouw ideeën om te zetten in een sprankelende tekst.

Susan-Brouwer-cam.maquillage

Carien | Clean make-up

Carien gelooft in de authentieke schoonheid en de puurheid van mensen en voorziet mijn klanten van een prachtige visagie die je zelfvertrouwen een boost geeft. Zij werkt alleen met 100% natuurlijke producten

Reviews

 • Lindsy Bruin - Susan Brouwer

  “Ik ben werkelijk gek op marketing en Instagram! Toch merkte ik dat ik een beetje in een Insta-sleur terecht was gekomen en de behoefte had aan het up-spicen van mijn account. Susan gaf me naast een prachtige make-over ook ontzettend waardevol, persoonlijk en confronterend advies over hoe ik mijn account nu inzette en wat ik nog kan verbeteren. Ik heb weer zin om een volgende stap te maken met mijn Insta account en ik heb de eerste complimenten al ontvangen, gaaf!”

  Lindsy Bruin – Business Coach 

 • Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

  “Mijn businesscoach liet haar instagram makeover zien die door Susan was gemaakt. Ik wist gelijk, dat wil ik ook. Mijn instagram account was kleurrijk, een tikkie chaotisch en ging alle kanten op. Best leuk en gezellig maar niet effectief en duidelijk waar ik mensen nu heel goed mee kan helpen. Susan heeft mijn wensen, mijn diensten en mijn persoonlijkheid zo treffend meegenomen in de make-over. Het resultaat is in een woord fantastisch (en als nuchtere Friezin zeg ik dat niet snel 😊) Susan is echt in mijn bedrijf gedoken met als gevolg dat ik nu een future proof instagram account heb. En niet geheel onbelangrijk, Susan is ook nog eens een super leuke dame met heel veel kennis.”

  Rhodee van der Kam – Virtual Assistent 

 • Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

  “Susan is iemand die verder kijkt dan haar neus lang is en oprecht op zoek gaat naar de essentie van jou, én je merk. Ik vind Instagram een hartstikke leuk medium, maar qua vormgeving ‘deed ik eigenlijk maar wat’. Er zat nog niet echt – echt niet – een lijn in wat ik deed. Het Makeover traject heeft me heel veel inzichten gegeven over waar ik nog kan verbeteren! Dingen waar ik nog niet eerder bij stil had gestaan 😉 “

  Ellen Temmink – Loopbaan coach 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2 keer per maand mijn nieuwsbrief waarin ik gratis tips, persoonlijke verhalen en aanbiedingen met je deel.

.