fbpx

GRATIS Website check voor jou! t.w.v. € 127,-

Ik kijk graag met je mee of jouw website helemaal up to date is en waar nog verbeterpunten liggen…

Is jouw website een ondergeschoven kindje?

Logisch dat jouw website elke keer blijft liggen want je bent natuurlijk liever bezig met je vak en het helpen van je klanten! Absoluut begrijpelijk maar je weet ook hoe belangrijk het is om je website up to date te houden want tegenwoordig googlen mensen altijd eerst als ze ergens naar op zoek zijn. Je moet er toch niet aan denken dat je dan niet vindbaar bent of nog erger, een verouderde website ervoor zorgt dat je klanten misloopt

Hoe fijn zou het zijn als je je niet meer hoeft te schamen voor je eigen website en je weer met trots jouw visitekaartje overhandigd?

Waar checken wij jouw website op?

susan-brouwer-gratis-website-check

Merkidentiteit

Hoe sterk is jouw merk? Waaraan kunnen klanten jou herkennen? Straalt jouw website de juiste energie uit? Vertelt jouw website het juiste verhaal en de boodschap waar je nieuwe klanten mee aantrekt? 

susan-brouwer-gratis-website-check

Doelgroep

Voor een krachtig ontwerp is het van groot belang dat je weet wie jouw doelgroep is. Een goede website slaat namelijk de perfecte brug tussen jou en je klanten. Voelt jouw doelgroep zich direct aangetrokken als zij jouw website bezoeken?

susan-brouwer-gratis-website-check

Huisstijl

Versterken de kleuren en de lettertypes jouw merkidentiteit en geef je met jouw huisstijl het juiste goede gevoel af aan je klanten? Zijn de kleuren in balans en heeft het algehele ontwerp een professionele uitstraling?

susan-brouwer-gratis-website-check

Menu & Productaanbod

Is het menu duidelijk en overzichtelijk ingericht en zijn jouw producten en diensten makkelijk te vinden? Voor een goede conversie moeten klanten namelijk snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken.

susan-brouwer-gratis-website-check

Reviews

Mensen lezen gemiddeld 3 á 4 reviews voordat ze klant worden. Staan er voldoende reviews van tevreden klanten op jouw website? Zo krijgen ze direct meer vertrouwen in jou en je product en gaan makkelijker tot koop over.

susan-brouwer-gratis-website-check

De Over Mij pagina

Mensen doen zaken met mensen en niet met een product of dienst. Uiteindelijk kiezen ze
voor jou omdat ze een klik met je voelen. Staan er voldoende foto’s van jou op je website en een persoonlijk verhaal?

susan-brouwer-gratis-website-check

Gebruiksgemak

Voorkom dat mensen moeten gaan zoeken want dan haken ze al snel af. Zorg ervoor dat mensen eenvoudig contact met je op kunnen nemen, het makkelijk is om producten te bestellen en dat je website goed meeschaalt vanaf de tablet of telefoon.

susan-brouwer-gratis-website-check

Vindbaarheid

Bezoekers komen niet vanzelf naar je website, daarvoor zul je ervoor moeten zorgen dat hij ook vindbaar is. Dat kun je doen door gebruik te maken van een stukje techniek in je website maar je zal je website ook moeten promoten.

susan-brouwer-gratis-website-check

De 11 gouden regels

Het is belangrijk om consistent te zijn in je communicatie en uitstraling, bewaak met de 11 gouden regels jouw merkwaarden op je website en voer ze door op social media zodat het er altijd tof uit blijft zien jij lekker online kan blijven shinen!

Hoe werkt het en wat krijg je?

 • Je vult het aanvraagformulier in met je naam, email, telefoonnummer en website adres. 

 • Wij voeren de check uit en controleren de website op meer dan 33 punten!

 • Daarna nemen we contact met je op en plannen we een Zoomcall van 30 min in om alle punten door te nemen en onze bevindingen te bespreken.

 • Je ontvangt het uitgebreide rapport van jouw website in pdf en we geven je tips en adviezen om zelf je eigen website te kunnen verbeteren.

 • We doen een voorstel op maat om jou volledig te ontzorgen in de digitale rompslomp en jou het werk uit handen te nemen. Uiteraard ben je altijd vrij om hier wel of geen gebruik van te maken. 

Je vraagt de website check altijd gratis en geheel vrijblijvend aan!

susan-brouwer-gratis-website-check

Wij zijn gespecialiseerd in websites voor coaches, therapeuten en dienstverleners. Wil jij gratis een persoonlijk rapport van jouw website ontvangen? Vraag dan nu De Gratis Website Check aan!

Jouw Gratis Website Check aanvragen

Je vraagt de website check altijd gratis en geheel vrijblijvend aan! Wij nemen binnen 48 uur contact met je op om een zoom sessie in te plannen!

Ervaringen van anderen...

 • Lindsy Bruin - Susan Brouwer

  Lindsy Bruin

  Business Coach

  “Ik ben werkelijk gek op marketing en Instagram! Toch merkte ik dat ik een beetje in een Insta-sleur terecht was gekomen en de behoefte had aan het up-spicen van mijn account. Susan gaf me naast een prachtige make-over ook ontzettend waardevol, persoonlijk en confronterend advies over hoe ik mijn account nu inzette en wat ik nog kan verbeteren. Ik heb weer zin om een volgende stap te maken met mijn Insta account en ik heb de eerste complimenten al ontvangen, gaaf!”

 • Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

  Rhodee van der Kam

  Virtual Assistent

  “Mijn businesscoach liet haar instagram makeover zien die door Susan was gemaakt. Ik wist gelijk, dat wil ik ook. Mijn instagram account was kleurrijk, een tikkie chaotisch en ging alle kanten op. Best leuk en gezellig maar niet effectief en duidelijk waar ik mensen nu heel goed mee kan helpen. Susan heeft mijn wensen, mijn diensten en mijn persoonlijkheid zo treffend meegenomen in de make-over. Het resultaat is in een woord fantastisch (en als nuchtere Friezin zeg ik dat niet snel 😊) Susan is echt in mijn bedrijf gedoken met als gevolg dat ik nu een future proof instagram account heb. En niet geheel onbelangrijk, Susan is ook nog eens een super leuke dame met heel veel kennis.”

 • Susan Brouwer - Anita Mulder

  Anita Mulder

  Taboe coach

  "Toen ik de Shine Online Training van Susan voorbij zag komen heb ik geen seconde getwijfeld ‘Daar moet ik bij zijn! Ik heb al vaker met Susan gewerkt dus ik weet niet alleen hoe leuk ze is om mee te werken maar vooral ook hoe kundig ze is. Als je bij haar de training doet dan ga je ook echt met veel en goed materiaal naar huis. Tot nu toe deed ik maar wat op instagram, nu heb ik niet alleen de opzet maar ook mijn kleuren en geschikte inhoud duidelijk. Ik ga nu met plezier mijn instagram weer gebruiken."

 • Susan Brouwer - Andrea Hofste

  Andrea Hofsté

  Leefstijl coach & personal trainer

  "De Shine Online training is een training waar Susan je vol energie meeneemt in hoe te shinen op Insta! Door haar kennis en persoonlijke aandacht voor iedereen, weet ze je enthousiast te maken zodat je er niet meer tegenop ziet om met social media aan de slag te gaan, maar dat je er juist mee aan de slag wilt! Susan geeft je deze dag alle tools mee om je Insta-account een professionele uitstraling te geven. Twijfel niet om mee te doen en ga gewoon lekker shinen na deze dag!"

 • Susan Brouwer - Monique Lankhorst

  Monique Lankhorst

  Medium & Trance Healing Therapeut

  "Ik ben de shine online training gaan volgen omdat ik mijzelf meer in de spotlight mag gaan zetten mbt mijn net gestarte bedrijf. Ik vond het een fijne dag met leuke ondernemers. Susan brengt het op een hele duidelijke manier en met de juiste voorbeelden. Dus het AHA moment was regelmatig aan de orde. Nu zal ik het allemaal in praktijk moeten gaan brengen. Waar ik gelukkig nog met mijn vragen bij Susan terecht kan."

 • susan-brouwer-reviews

  Marga Tump

  Mesoloog & Energetisch Therapeut

  “Na ongeveer 20 jaar dezelfde website te hebben gehad was deze toe aan een opfrisbeurt. Inmiddels is ook mijn werkgebied breder geworden. Ik ben erg blij met het wat het uiteindelijk geworden is. Precies zoals ik het mij had voorgesteld. Susan heeft mij heel goed aangevoeld. Mooie rustige kleuren en foto’s. Ik ben vooral blij met de online agenda. Ook mijn cliënten zijn er blij heel mee. Het scheelt mij, na een periode van wennen, nu veel heen en weer gemail. Susan heeft met veel geduld en kennis deze website voor mij gebouwd. Zij heeft mij goede adviezen gegeven en is er nu nog altijd als ik toch nog iets aangepast wil hebben. Dank je wel lieve Susan je bent een kanjer. 

 • susan-brouwer-reviews

  Miranda Bruns

  Sensi therapeut & Spiritueel coach

  “In een  gesprek met Susan werd het duidelijk dat mijn website aan verandering toe was naar een persoonlijke uitstraling. De website is duidelijker geworden met meer overzicht in het aanbod met een verassende uitstraling. Susan neemt je mee in het proces waarin ik ben meegegroeid ondanks dat ik het erg spannend vond heeft Susan mij geïnspireerd en het vertrouwen gegeven naar een boost voor mijzelf. Heerlijk om met Susan samen te werken met haar passie en liefde voor haar bedrijf!”

 • susan-brouwer-reviews-nanette-euverink

  Nanette Euverink

  Met Nanette - Tijd voor jezelf

  Na de training ‘shine online’ voelde ik me gelijk ‘thuis’ bij Susan. Haar manier van werken sprak mij aan. Ik ‘worstelde’ met zichtbaarheid, maar wilde wel heel graag een website, dus ik besloot om deze door Susan te laten maken. Ik heb het traject als heel fijn ervaren. Susan gaf mij de liefdevolle schop onder de kont wanneer ik die nodig had. Ik ben namelijk een ‘pro’ in self-sabbotage en vluchten 😅. Het eindresultaat vind ik echt ✨GEWELDIG!!! ✨ Ondanks dat ik het best ongemakkelijk vind om mezelf zo vaak te zien, ben ik enorm blij met en trots op het resultaat. Ik vind Susan echt heel fijn om mee te werken. Zowel als mens als ook als webdesigner. Ze heeft een enorm inlevingsvermogen en de, in mijn ogen, unieke eigenschap het beste in je naar boven te halen. En ja, daar hoort die liefdevolle trap onder je kont óók bij 💞. Ik beveel haar dan ook van ❤️e aan!!!

 • susan-brouwer-reviews-tooskes-healing

  Tooske Treep

  Tooskes Healing

  Allereerst wil ik zeggen dat ik superblij ben met de mooie website die je voor mij  hebt gemaakt. De uitstraling van een professionele website is voor mij belangrijk omdat dit de kwaliteit en kundigheid laat zien waar ik voor sta maar daarbij ook laat zien dat ik een empathisch persoon ben. Ik vind het eindresultaat geweldig, een mooie duidelijke en professionele website die laat zien waar Tooskeshealing voor staat. De website heeft ook zeker een positieve uitwerking op mij als persoon. Het geeft mij nog meer zelfvertrouwen en laat me zien dat als er een wil is, er ook een weg is om je eigen bedrijf op te starten ongeacht de leeftijd. Reactie van de klanten: mooie website met een positieve en kundige uitstraling. Mijn samenwerking met Susan heb ik als zeer prettig ervaren. Susan is ontzettend geduldig, geeft raad en advies en is zeer kundig. Ik blijf zeker bij Susan voor het up to date houden van mijn website. Voor toekomstige starters die een website willen laten maken raad ik ze aan om naar Susan te gaan. Een mooi mens, denkt met je mee en levert top kwaliteit.

Reviews