Privacy Verklaring

Susan Brouwer – Webdesign, gevestigd Grotestraat 30, 7151 BC te Eibergen, KvK 08166319, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Susan Brouwer – Grotestraat 30 – 7151 BC Eibergen

Tel. +31683930636

Susan Brouwer is de Functionaris Gegevensbescherming van Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding zij is te bereiken via susan@susanbrouwer.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres – Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Lijst met contactgegevens van de klant via een app
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via susan@susanbrouwer.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
– Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijn van persoonsgegevens: maximaal 7 jaar.

Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

  • Mailerlite (nieuwsbrief communicatiesysteem)
  • WooCommerce (webshop en afrekensysteem)
  • WordPress (website software)
  • Benodigde plug-ins (website software)
  • Moneybird (administratie systeem)
  • Plender Administratie (accountant) 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

  • Googly Analytics (wereldwijd zoeksysteem)
  • Facebook en Instagram (sociale media)
  • Mailerlite (nieuwsbrief systeem)

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar susan@susanbrouwer.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Susan Brouwer Webdesign & Personal Branding neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via susan@susanbrouwer.nl

Ervaringen van anderen...

  • Lindsy Bruin - Susan Brouwer

    Lindsy Bruin

    Business Coach

    “Ik ben werkelijk gek op marketing en Instagram! Toch merkte ik dat ik een beetje in een Insta-sleur terecht was gekomen en de behoefte had aan het up-spicen van mijn account. Susan gaf me naast een prachtige make-over ook ontzettend waardevol, persoonlijk en confronterend advies over hoe ik mijn account nu inzette en wat ik nog kan verbeteren. Ik heb weer zin om een volgende stap te maken met mijn Insta account en ik heb de eerste complimenten al ontvangen, gaaf!”

  • Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

    Rhodee van der Kam

    Virtual Assistent

    “Mijn businesscoach liet haar instagram makeover zien die door Susan was gemaakt. Ik wist gelijk, dat wil ik ook. Mijn instagram account was kleurrijk, een tikkie chaotisch en ging alle kanten op. Best leuk en gezellig maar niet effectief en duidelijk waar ik mensen nu heel goed mee kan helpen. Susan heeft mijn wensen, mijn diensten en mijn persoonlijkheid zo treffend meegenomen in de make-over. Het resultaat is in een woord fantastisch (en als nuchtere Friezin zeg ik dat niet snel 😊) Susan is echt in mijn bedrijf gedoken met als gevolg dat ik nu een future proof instagram account heb. En niet geheel onbelangrijk, Susan is ook nog eens een super leuke dame met heel veel kennis.”

  • ellen-temmink-susan-brouwer-webdesign

    Ellen Temmink

    Loopbaan coach & Boerin

    “Susan is iemand die verder kijkt dan haar neus lang is en oprecht op zoek gaat naar de essentie van jou, én je merk. Ik vind Instagram een hartstikke leuk medium, maar qua vormgeving ‘deed ik eigenlijk maar wat’. Er zat nog niet echt – echt niet – een lijn in wat ik deed. Het Makeover traject heeft me heel veel inzichten gegeven over waar ik nog kan verbeteren! Dingen waar ik nog niet eerder bij stil had gestaan 😉 “

  • Susan Brouwer - Anita Mulder

    Anita Mulder

    Taboe coach

    "Toen ik de Shine Online Training van Susan voorbij zag komen heb ik geen seconde getwijfeld ‘Daar moet ik bij zijn! Ik heb al vaker met Susan gewerkt dus ik weet niet alleen hoe leuk ze is om mee te werken maar vooral ook hoe kundig ze is. Als je bij haar de training doet dan ga je ook echt met veel en goed materiaal naar huis. Tot nu toe deed ik maar wat op instagram, nu heb ik niet alleen de opzet maar ook mijn kleuren en geschikte inhoud duidelijk. Ik ga nu met plezier mijn instagram weer gebruiken."

  • Susan Brouwer - Andrea Hofste

    Andrea Hofsté

    Leefstijl coach & personal trainer

    "De Shine Online training is een training waar Susan je vol energie meeneemt in hoe te shinen op Insta! Door haar kennis en persoonlijke aandacht voor iedereen, weet ze je enthousiast te maken zodat je er niet meer tegenop ziet om met social media aan de slag te gaan, maar dat je er juist mee aan de slag wilt! Susan geeft je deze dag alle tools mee om je Insta-account een professionele uitstraling te geven. Twijfel niet om mee te doen en ga gewoon lekker shinen na deze dag!"

  • Susan Brouwer - Monique Lankhorst

    Monique Lankhorst

    Medium & Trance Healing Therapeut

    "Ik ben de shine online training gaan volgen omdat ik mijzelf meer in de spotlight mag gaan zetten mbt mijn net gestarte bedrijf. Ik vond het een fijne dag met leuke ondernemers. Susan brengt het op een hele duidelijke manier en met de juiste voorbeelden. Dus het AHA moment was regelmatig aan de orde. Nu zal ik het allemaal in praktijk moeten gaan brengen. Waar ik gelukkig nog met mijn vragen bij Susan terecht kan."

  • susan-brouwer-reviews

    Marga Tump

    Mesoloog & Energetisch Therapeut

    “Na ongeveer 20 jaar dezelfde website te hebben gehad was deze toe aan een opfrisbeurt. Inmiddels is ook mijn werkgebied breder geworden. Ik ben erg blij met het wat het uiteindelijk geworden is. Precies zoals ik het mij had voorgesteld. Susan heeft mij heel goed aangevoeld. Mooie rustige kleuren en foto’s. Ik ben vooral blij met de online agenda. Ook mijn cliënten zijn er blij heel mee. Het scheelt mij, na een periode van wennen, nu veel heen en weer gemail. Susan heeft met veel geduld en kennis deze website voor mij gebouwd. Zij heeft mij goede adviezen gegeven en is er nu nog altijd als ik toch nog iets aangepast wil hebben. Dank je wel lieve Susan je bent een kanjer. 

  • susan-brouwer-reviews

    Miranda Bruns

    Sensi therapeut & Spiritueel coach

    “In een  gesprek met Susan werd het duidelijk dat mijn website aan verandering toe was naar een persoonlijke uitstraling. De website is duidelijker geworden met meer overzicht in het aanbod met een verassende uitstraling. Susan neemt je mee in het proces waarin ik ben meegegroeid ondanks dat ik het erg spannend vond heeft Susan mij geïnspireerd en het vertrouwen gegeven naar een boost voor mijzelf. Heerlijk om met Susan samen te werken met haar passie en liefde voor haar bedrijf!”

  • susan-brouwer-reviews-nanette-euverink

    Nanette Euverink

    Met Nanette - Tijd voor jezelf

    Na de training ‘shine online’ voelde ik me gelijk ‘thuis’ bij Susan. Haar manier van werken sprak mij aan. Ik ‘worstelde’ met zichtbaarheid, maar wilde wel heel graag een website, dus ik besloot om deze door Susan te laten maken. Ik heb het traject als heel fijn ervaren. Susan gaf mij de liefdevolle schop onder de kont wanneer ik die nodig had. Ik ben namelijk een ‘pro’ in self-sabbotage en vluchten 😅. Het eindresultaat vind ik echt ✨GEWELDIG!!! ✨ Ondanks dat ik het best ongemakkelijk vind om mezelf zo vaak te zien, ben ik enorm blij met en trots op het resultaat. Ik vind Susan echt heel fijn om mee te werken. Zowel als mens als ook als webdesigner. Ze heeft een enorm inlevingsvermogen en de, in mijn ogen, unieke eigenschap het beste in je naar boven te halen. En ja, daar hoort die liefdevolle trap onder je kont óók bij 💞. Ik beveel haar dan ook van ❤️e aan!!!

    Reviews