fbpx
Skip to main content

Website Service

Als website eenmaal klaar is en online staat ben je er nog niet. Je website heeft namelijk onderhoud nodig. Daarbij moet je niet alleen denken aan het up to date houden van je content (teksten, plaatjes, aanbod) maar ook aan regelmatig een back-up maken en het tijdig updaten van de software.

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan extra services om jou hierin te ontzorgen zodat je zelf nergens meer omkijken naar hebt. Een ander voordeel is dat je alles overzichtelijk onder een dak hebt en je met één simpel telefoontje je website zaken kan regelen

Domeinnaamregistratie & Hosting

Domeinnaam
registratie & Hosting

Je kan bij mij iedere domeinnaam laten registreren en hosten. Ik beschik over een eigen server die alleen door mijn klanten gebruikt wordt. Dit heeft als voordeel dat jouw website niet op een server draait met honderden andere websites. Daardoor is je website sneller en dus beter vindbaar in Google. Nog een ander groot voordeel is dat als er een keer iets met je website aan de hand is, kan ik het in de meeste gevallen snel een doeltreffend voor je oplossen. Indien je ervoor kiest om je domeinnaam elders te hosten zul je voor problemen die met de server te maken hebben bij die aanbieder moeten zijn. Ik kan hierin dan niets voor je betekenen. 

Bij de domeinnaam zit NIET standaard een e-mailadres inbegrepen. We hebben hier wel mogelijkheden voor. Meer informatie over e-mail hosting.

Tarieven 2024

 • Domeinnaam met hosting pakket en SSL beveiliging € 174,- incl. btw per jaar*

 • Domeinnaam alleen registreren € 15,- incl. btw per jaar*

 • Domeinnaam registreren en doorsturen naar andere domeinnaam incl SSL beveiliging € 30,23 incl. btw per jaar*

 • Extensie toeslag:

  .com € 14,30 ex btw
  .be € 5,50 ex btw
  .nu € 40,- ex btw
  .info € 20,13 ex btw

* Prijswijzigingen voorbehouden.

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-therapeuten-hosting

Website onderhoud, updates & back-ups

Internet criminaliteit wordt een steeds groter probleem voor mensen met een eigen website. Om de kans aanzienlijk te verkleinen dat jouw website gehackt wordt en/of virussen een kans krijgen blijvende schade aan te richten is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan je website.

Dit kan je zelf doen of laten doen. Het gaat hierbij om het op tijd updaten van de software zoals wordpress, plugins en andere toepassingen, maar ook om regelmatig een back-up van de gehele website te maken zodat mocht er een keer iets gebeuren, je altijd de laatste versie opnieuw kan installeren. Hiermee voorkom je dat je je hele website kwijt raakt.

Indien je dit door mij laat doen zorg ik ervoor dat al deze handelingen iedere maand uitgevoerd worden en er altijd een back-up van maximaal 1 maand oud beschikbaar is.

Tarieven 2024

 • Maandelijks onderhoud, updates en back-up 27,50 incl. btw* per maand

 • Er is geen sprake van een vast abonnement of contract. De overeenkomst is maandelijks opzegbaar. 

* Prijswijzigingen voorbehouden.

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-therapeuten-onderhoud

Wijzigingen aan de website

Na de oplevering van jouw website kan je op ieder moment zelf teksten en plaatjes aan de website wijzigen. Maar het ook zijn dat je op een gegeven moment dingen aan je website wilt wijzigen, toevoegen of verwijderen waar je mijn hulp bij nodig hebt of waar je zelf geen tijd voor hebt. Denk hierbij aan het toevoegen van nieuwe pagina's, formulieren etc. In dat geval reken ik een uurtarief van 75,- per uur* incl. btw. De werkzaamheden worden dan voor je ingepland en uitgevoerd zodra de agenda dit toelaat.

Maar je kan ook vooraf een strippenkaart kopen waarmee je altijd voorrang krijgt op anderen en je snel en doeltreffend geholpen wordt. Jouw opdracht wordt in de meeste gevallen op werkdagen binnen 48 uur aangepast. Het bouwen van een complete pagina neemt meer tijd in beslag en zal ingepland moeten worden.

Let op: een strippenkaart koop je vooraf en is niet met terugwerkende kracht in te zetten.

Tarieven 2024

 • 5 strippenkaart = 5 wijzigingsmomenten aan de website voor 97,- incl. btw*

 • 10 strippenkaart = 10 wijzigingsmomenten aan de website voor 187,- incl. btw* 

* Prijswijzigingen voorbehouden.

Een strippenkaart blijft tot een jaar na uitgifte geldig.

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-therapeuten-strippenkaart