Website Make-over Programma

Stap 6 De ‘Over mij’ pagina

People don’t buy your service, they buy you! Mensen doen graag zaken met ‘mensen’ en kiezen voor jou omdat ze een klik met je voelen of omdat ze jouw eigenschappen tof vinden. Daarom is het belangrijk dat je ze genoeg informatie over jezelf geeft zodat ze kennis met je kunnen maken en met je kunnen verbinden. Dat kun je doen door een persoonlijk verhaal te delen, een inkijkje te geven in je privé leven, te vertellen over je bijzondere hobby of te laten zien/horen wat jouw mening is. Het gaat erom dat mensen zich kunnen vereenzelvigen met jou en sympathie voor je krijgen. 

De opdracht in het werkboek helpt jou om een goed stukje over jezelf te schrijven waarin je je kwetsbaar opstelt zonder dat het teveel klaagzang wordt, je moet natuurlijk wel op de stoel van de expert blijven zitten en een ‘voorbeeld’ blijven voor je klant 😉  

gratis-website-make-over-programma

Werkboek & Checklist

24 pagina’s boordevol vragen, opdrachten en afvink lijstjes om zelf je eigen website een flinke upgrade te geven. Het werkboek zorgt voor balans, overzicht en focus in je creatieproces!