fbpx
Skip to main content

Website Make-over Programma

Stap 5 Reviews verzamelen

De presentatie en het verhaal van een product of dienst kan nog zo gelikt zijn, mensen kopen pas iets als ze 200% vertrouwen hebben in dat het hun echt gaat helpen. In de marketingcommunicatie noemen we dat het bewijzen van de 'klantbelofte' en hoe kan dat beter dan met de positieve ervaring van andere klanten!  

Het internet stikt van de producten en diensten dus goede reviews worden steeds belangrijker in het koopproces van je klant. Gemiddeld lezen mensen 4 a 5 reviews voor ze tot koop overgaan. Zorg dus dat er voldoende te vinden zijn op je website! Een goede review is niet te lang en geeft kort maar krachtig de ervaring en de mening van de klant weer. Een voor- en achternaam, hun functie en een foto maken de review natuurlijk nog geloofwaardiger!

Hoe je aan goede reviews komt leg ik uit in de video. In het werkboek vind je de vragen die je kan stellen aan jouw klanten. 

Reviews plaatsen op je website. Kleine moeite, groots effect!

gratis-website-make-over-programma

Werkboek & Checklist

24 pagina's boordevol vragen, opdrachten en afvink lijstjes om zelf je eigen website een flinke upgrade te geven. Het werkboek zorgt voor balans, overzicht en focus in je creatieproces!