fbpx

Jouw website in 1 dag!

Je krijgt van ons de complete website waarvan je zelf alle kleuren, lettertypes, teksten en plaatjes kan aanpassen

Is jouw website een ondergeschoven kindje en kom je er maar niet aan toe om het eens flink onder handen te nemen? Droom je van een professionele en goodlooking website maar weet je niet waar je moet beginnen?

Ik zet de complete website voor jou klaar en ik leer jou hoe je de kleuren, teksten en plaatjes aanpast naar jouw eigen unieke stijl!

Maar dat niet alleen, ik help je ook nog om

 • Jouw sterke eigenschappen en talenten te benadrukken en hoe deze terug te laten komen in je ontwerp.

 • De juiste kleuren en lettertypes te kiezen die specifiek bij jou passen en een magneet vormen voor je doelgroep.

 • Om d.m.v. handige formats pakkende teksten te schrijven die gegarandeerd nieuwe klanten gaan opleveren. 

 • ‘s middags gelijk zelf al alles kunnen toepassen. Ik sta dan met mijn technische kennis tot jouw beschikking om je ter plekke verder te helpen.

 • Als BONUS bespreken we wat de 11 geheimen zijn die grafische vormgevers gebruiken bij het ontwerpen van een professionele website zodat ook jij die gewenste uitstraling krijgt!

susan-brouwer-websites-voor-coaches-en-therapeuten-contact

Het mooie is, je hebt er geen technische kennis voor nodig alleen een gezonde dosis enthousiasme!

Praktische informatie

Wanneer is het?

Zaterdag 12 november van 10.00 – 16.00 uur

Waar?

Grotestraat 30 in Eibergen

Wat heb je nodig?

Laptop en pen en papier

Er zijn maar 8 plekken beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden! Wil je een introducé meenemen? Dan ontvangen jullie beide 25,- euro korting. 

Wat kost het?

De investering voor jouw nieuwe website is 297,- incl. btw. Betalen in termijnen is mogelijk. Daarvoor krijg je:

 • Een complete website incl. domeinnaam en hosting voor 1 jaar (dit richten we voor de training voor jou in)

 • De hele dag interactieve training op een inspirerende locatie met een fijne club gelijkgestemde mensen

 • Handige ontwerpsheets die je mee naar huis mag nemen

 • Praktische formats voor het schrijven van ‘sales’ en ‘over mij’ teksten die je ook mee naar huis mag nemen

 • Mijn (technische) kennis op het gebied van websites bouwen.

 • Een heerlijke lunch 

WORDT DIT STRAKS JOUW NIEUWE WEBSITE?

Dagje ‘Werken aan je eigen website’

Uiteraard met je eigen kleuren, lettertypes en plaatjes! 

Wat levert de training jou concreet op?

 • Na de training heb je een compleet ingerichte website staan die je op je eigen tijd en tempo verder kan inrichten

 • Je weet hoe jij je positief moet onderscheiden van de anderen binnen je werkveld

 • Je weet welk kleuren en lettertypes jouw ‘persoonlijke merk’ versterken

 • Je weet hoe jij je boodschap moet formuleren en welke woorden je moet kiezen om jouw doelgroep aan te spreken

 • Je weet welke 11 geheimen jouw website een professionele uitstraling geven die gegarandeerd meer klanten oplevert.

 • Je hebt eindelijk weer een professionele goodlooking website staan die nieuwe klanten als een magneet zal aantrekken!

Hoe fijn is het als je je niet meer hoeft te schamen voor je eigen website en als je weer met trots je visitekaartje overhandigd? 🙂

Reserveer direct jouw plekje

Voor jouw Website in 1 dag

Vul hier je gegevens in om je plek te reserveren. Je ontvangt een aantal dagen voor aanvang de (eerste) factuur. 


Ervaringen van anderen...

 • Lindsy Bruin - Susan Brouwer

  Lindsy Bruin

  Business Coach

  “Ik ben werkelijk gek op marketing en Instagram! Toch merkte ik dat ik een beetje in een Insta-sleur terecht was gekomen en de behoefte had aan het up-spicen van mijn account. Susan gaf me naast een prachtige make-over ook ontzettend waardevol, persoonlijk en confronterend advies over hoe ik mijn account nu inzette en wat ik nog kan verbeteren. Ik heb weer zin om een volgende stap te maken met mijn Insta account en ik heb de eerste complimenten al ontvangen, gaaf!”

 • Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

  Rhodee van der Kam

  Virtual Assistent

  “Mijn businesscoach liet haar instagram makeover zien die door Susan was gemaakt. Ik wist gelijk, dat wil ik ook. Mijn instagram account was kleurrijk, een tikkie chaotisch en ging alle kanten op. Best leuk en gezellig maar niet effectief en duidelijk waar ik mensen nu heel goed mee kan helpen. Susan heeft mijn wensen, mijn diensten en mijn persoonlijkheid zo treffend meegenomen in de make-over. Het resultaat is in een woord fantastisch (en als nuchtere Friezin zeg ik dat niet snel 😊) Susan is echt in mijn bedrijf gedoken met als gevolg dat ik nu een future proof instagram account heb. En niet geheel onbelangrijk, Susan is ook nog eens een super leuke dame met heel veel kennis.”

 • Susan Brouwer - Anita Mulder

  Anita Mulder

  Taboe coach

  "Toen ik de Shine Online Training van Susan voorbij zag komen heb ik geen seconde getwijfeld ‘Daar moet ik bij zijn! Ik heb al vaker met Susan gewerkt dus ik weet niet alleen hoe leuk ze is om mee te werken maar vooral ook hoe kundig ze is. Als je bij haar de training doet dan ga je ook echt met veel en goed materiaal naar huis. Tot nu toe deed ik maar wat op instagram, nu heb ik niet alleen de opzet maar ook mijn kleuren en geschikte inhoud duidelijk. Ik ga nu met plezier mijn instagram weer gebruiken."

 • Susan Brouwer - Andrea Hofste

  Andrea Hofsté

  Leefstijl coach & personal trainer

  "De Shine Online training is een training waar Susan je vol energie meeneemt in hoe te shinen op Insta! Door haar kennis en persoonlijke aandacht voor iedereen, weet ze je enthousiast te maken zodat je er niet meer tegenop ziet om met social media aan de slag te gaan, maar dat je er juist mee aan de slag wilt! Susan geeft je deze dag alle tools mee om je Insta-account een professionele uitstraling te geven. Twijfel niet om mee te doen en ga gewoon lekker shinen na deze dag!"

 • Susan Brouwer - Monique Lankhorst

  Monique Lankhorst

  Medium & Trance Healing Therapeut

  "Ik ben de shine online training gaan volgen omdat ik mijzelf meer in de spotlight mag gaan zetten mbt mijn net gestarte bedrijf. Ik vond het een fijne dag met leuke ondernemers. Susan brengt het op een hele duidelijke manier en met de juiste voorbeelden. Dus het AHA moment was regelmatig aan de orde. Nu zal ik het allemaal in praktijk moeten gaan brengen. Waar ik gelukkig nog met mijn vragen bij Susan terecht kan."

 • susan-brouwer-reviews

  Marga Tump

  Mesoloog & Energetisch Therapeut

  “Na ongeveer 20 jaar dezelfde website te hebben gehad was deze toe aan een opfrisbeurt. Inmiddels is ook mijn werkgebied breder geworden. Ik ben erg blij met het wat het uiteindelijk geworden is. Precies zoals ik het mij had voorgesteld. Susan heeft mij heel goed aangevoeld. Mooie rustige kleuren en foto’s. Ik ben vooral blij met de online agenda. Ook mijn cliënten zijn er blij heel mee. Het scheelt mij, na een periode van wennen, nu veel heen en weer gemail. Susan heeft met veel geduld en kennis deze website voor mij gebouwd. Zij heeft mij goede adviezen gegeven en is er nu nog altijd als ik toch nog iets aangepast wil hebben. Dank je wel lieve Susan je bent een kanjer. 

 • susan-brouwer-reviews

  Miranda Bruns

  Sensi therapeut & Spiritueel coach

  “In een  gesprek met Susan werd het duidelijk dat mijn website aan verandering toe was naar een persoonlijke uitstraling. De website is duidelijker geworden met meer overzicht in het aanbod met een verassende uitstraling. Susan neemt je mee in het proces waarin ik ben meegegroeid ondanks dat ik het erg spannend vond heeft Susan mij geïnspireerd en het vertrouwen gegeven naar een boost voor mijzelf. Heerlijk om met Susan samen te werken met haar passie en liefde voor haar bedrijf!”

 • susan-brouwer-reviews-nanette-euverink

  Nanette Euverink

  Met Nanette - Tijd voor jezelf

  Na de training ‘shine online’ voelde ik me gelijk ‘thuis’ bij Susan. Haar manier van werken sprak mij aan. Ik ‘worstelde’ met zichtbaarheid, maar wilde wel heel graag een website, dus ik besloot om deze door Susan te laten maken. Ik heb het traject als heel fijn ervaren. Susan gaf mij de liefdevolle schop onder de kont wanneer ik die nodig had. Ik ben namelijk een ‘pro’ in self-sabbotage en vluchten 😅. Het eindresultaat vind ik echt ✨GEWELDIG!!! ✨ Ondanks dat ik het best ongemakkelijk vind om mezelf zo vaak te zien, ben ik enorm blij met en trots op het resultaat. Ik vind Susan echt heel fijn om mee te werken. Zowel als mens als ook als webdesigner. Ze heeft een enorm inlevingsvermogen en de, in mijn ogen, unieke eigenschap het beste in je naar boven te halen. En ja, daar hoort die liefdevolle trap onder je kont óók bij 💞. Ik beveel haar dan ook van ❤️e aan!!!

 • susan-brouwer-reviews-tooskes-healing

  Tooske Treep

  Tooskes Healing

  Allereerst wil ik zeggen dat ik superblij ben met de mooie website die je voor mij  hebt gemaakt. De uitstraling van een professionele website is voor mij belangrijk omdat dit de kwaliteit en kundigheid laat zien waar ik voor sta maar daarbij ook laat zien dat ik een empathisch persoon ben. Ik vind het eindresultaat geweldig, een mooie duidelijke en professionele website die laat zien waar Tooskeshealing voor staat. De website heeft ook zeker een positieve uitwerking op mij als persoon. Het geeft mij nog meer zelfvertrouwen en laat me zien dat als er een wil is, er ook een weg is om je eigen bedrijf op te starten ongeacht de leeftijd. Reactie van de klanten: mooie website met een positieve en kundige uitstraling. Mijn samenwerking met Susan heb ik als zeer prettig ervaren. Susan is ontzettend geduldig, geeft raad en advies en is zeer kundig. Ik blijf zeker bij Susan voor het up to date houden van mijn website. Voor toekomstige starters die een website willen laten maken raad ik ze aan om naar Susan te gaan. Een mooi mens, denkt met je mee en levert top kwaliteit.

 • Claudine Hermes

  Claudine Hermes Art

  Susan heeft mijn Website gebouwd , haar stijl en design sprak mij enorm aan .
  En alles klopte . Het voorwerk en het contact met Susan voelde erg goed . Geen moment spijt van . Een aanrader ✨

Reviews