fbpx

Klein budget en toch een fantastische website?

Kies dan voor onze aantrekkelijke huur-koop website voor maar 49,95 per maand!

Ook ideaal voor starters…

Voordeel 1

Vaste lage kosten

Voor 49,95 heb jij een prachtige website met doorgroeimogelijkheden voor de toekomst!

Voordeel 2

Je eigen stijl

De website wordt helemaal aangepast op jouw eigen kleuren en lettertypes

Voordeel 3

Teksten & Plaatjes

Je kan te allen tijde heel eenvoudig zelf teksten en plaatjes aanpassen

Voordeel 4

Hulp

Kom je er niet uit? Dan staan wij altijd voor je klaar om je te helpen via onze online support omgeving

Voordeel 5

Onderhoud

Iedere maand geven wij jouw website software updates en maken een back-up

Voordeel 6

Eigendom

Na 2 jaar eindigt automatisch de huurkoopovereenkomst en is de website helemaal van jou! 

Wat krijg je allemaal?

 • 9 prachtig opgemaakte hoofdpagina’s met een vaste layout met je eigen huisstijlkleuren en afbeeldingen

 • 2 pagina’s voor algemene voorwaarden en privacyverklaring (teksten zelf aanleveren in pdf)

 • Eigen blog pagina

 • 3 klant formulieren voor inschrijven, contact en reviews

 • Basis installatie SEO zoekmachineprogramma

 • Volledig responsive met tablet en mobiel

 • Toegang tot de online Service & Support omgeving met tips, formats en uitlegvideo’s om zelf de beste content te creëren  

 • Duidelijke instructiefilmpjes om zelf teksten en afbeeldingen aan te kunnen passen in het systeem

 • Maandelijkse software updates & back-up service t.w.v. 27,50 inbegrepen

 • Bij de start van de huurperiode richten wij jouw complete website in!

Heb je ambities om in de toekomst door te groeien? Geen probleem!

Een betaalsysteem, afsprakenbeheersysteem of e-learning platform kan op ieder gewenst moment toegevoegd worden tegen meerprijs in overleg. 

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Stap 1: Aanmelden

  Zodra we jouw aanmelding ontvangen hebben nemen we z.s.m. contact met je op voor het maken van een afspraak voor het intakegesprek via Zoom.

 • Stap 2: Intakegesprek

  Hierin bespreken we jouw wensen en stellen de domeinnaam vast. Tevens maken we je wegwijs in de online Service & Support omgeving en we maken een checklist voor de door jou aan te leveren content.

 • Stap 3: Website installeren

  Ondertussen installeren en richten wij de website helemaal voor jou in. Je ontvangt de inlogcodes zelf ook om later aanpassingen te kunnen maken.

 • Stap 4: Inrichten & stylen

  Zodra jij alle benodigde content hebt aangeleverd plaatsen wij dit op jouw website, indien gewenst passen we in deze fase ook de styling aan. Hierin hoef je zelf niets te doen. 

 • Stap 5: De oplevering

  Als de website helemaal klaar is vindt de oplevering plaats en maken wij je tijdens een Zoomsessie wegwijs in het systeem zodat je in vervolg zelf aanpassingen kunt doen.

 • Stap 6: Genieten!

  Geniet van jouw compleet nieuwe goodlooking website die gegarandeerd nieuwe klanten gaat opleveren. Terwijl jij je klanten helpt voorzien wij jouw website iedere maand opnieuw van software updates en back-ups zodat alles goed blijft werken!

Wat hebben we van jou nodig?

 • Je levert het bedrijfslogo en de favicon aan in een hoge resolutie png bestand en je geeft de hex kleurcodes door van de huisstijl die je al hebt

 • Je levert zelf alle teksten aan voor de pagina’s middels de aangeleverde formats

 • Je levert zelf alle teksten aan voor de pagina’s middels de aangeleverde formats

Wat kost het?

 • Je gaat de huurkoopovereenkomst aan voor minimaal 1 jaar voor 69,95 incl. btw per maand. Maak gebruik van de introductiekorting en sluit vóór 1 november jouw huurkoopovereenkomst af voor slechts 49,95 incl. btw per maand in het eerste jaar

 • Na 1 jaar wordt de huurkoopovereenkomst automatisch verlengd en is de overeenkomst maandelijks opzegbaar.

 • Na in totaal 2 jaar eindigt de huurkoopovereenkomst definitief en mag je de website houden. Je zorgt dan zelf voor de domeinnaamhosting en het onderhoud.

Je loopt dus geen enkel risico. En de website wordt uiteindelijk helemaal van jou!

Heb je nog vragen of zijn er dingen niet duidelijk?

Neem dan even contact met ons op, wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt het inrichten van mijn website?

Zodra wij jouw teksten, afbeeldingen en andere content binnen hebben gaan wij aan de slag om de complete website in te richten. Hou rekening met 2 weken verwerkingstijd.

Wat gebeurt er als ik tussentijds opzeg?

De huurkoopovereenkomst heeft een minimale looptijd van 1 jaar. In deze periode is het niet mogelijk om tussentijds de overeenkomst te beëindigen. Na 1 jaar wordt de overeenkomst automatisch verlengd met 1 jaar. In deze periode is het wel mogelijk om de overeenkomst tussentijds te beëindigen met een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Met het tussentijds beëindigen vervalt het recht op eigendom en wordt de website blijvend verwijderd.  

Wat gebeurt er na 2 jaar?

Na 2 jaar is de website officieel jouw eigendom geworden. De domeinnaamhosting en het onderhoud komen dan wel te vervallen en zijn tegen aantrekkelijke tarieven bij ons voort te zetten. Maar je bent natuurlijk ook vrij om het elders onder te brengen. In dat geval ontvang je een back-up van je website en een code voor het verhuizen van je domeinnaam.

Kan ik zelf de teksten en plaatjes aanpassen?

Bij de huurkoop website krijg je toegang tot de online service & support omgeving met tips, formats, uitleg video’s en tutorials om zelf wijzigingen aan je website aan te kunnen brengen. Je kan dus op iedere plek en op ieder moment zelf aanpassingen doen aan je website. Kom je er zelf niet uit? Dan kun je ons ook aan het werk zetten! 

Kan ik zelf pagina’s/elementen toevoegen?

Ja dit kan zeker alleen is het wel belangrijk om dit eerst met ons te overleggen om te voorkomen dat je te weinig webspace hebt en jouw website vastloopt. Pagina’s en elementen uitzetten of verwijderen kan altijd.

In welk systeem wordt mijn website gebouwd?

Wij bouwen jouw website in WordPress, het open source systeem dat wereldwijd het meest wordt gebruikt. Dit betekent dat je op enig moment altijd vrij bent om je website te verhuizen.

Wie regelt het onderhoud van de website?

Gedurende de huurkoopovereenkomst zorgen wij dat jouw website iedere maand software updates krijgt en er back-ups gemaakt worden. Zo bescherm je je website tegen cybercriminelen. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan kunnen we de website altijd weer repareren.

Zijn er onvoorziene kosten?

Er komen alleen kosten bij als er indien gewenst extra pagina’s gebouwd moeten worden of extra software oplossingen moeten worden aangekocht voor bijvoorbeeld een afsprakensysteem, betaalsysteem of e-learning platform. Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bestel jouw Huur-Koop Website

Profiteer van de perfecte website tegen een behapbaar tarief!

Ervaringen van anderen

 • Susan Brouwer - Andrea Hofste

  Andrea Hofsté

  Leefstijl coach & personal trainer

  Susan heeft mijn website FLOOWit.nl gebouwd. Hierbij kijkt zij heel goed mee in wie jij bent en hoe jij jezelf en je bedrijf het beste zichtbaar kan maken.
  Susan is een professional in hart en nieren. Je kunt met alle vragen bij haar terecht en je krijgt snel een antwoord terug. Soms zelfs al voordat je de vraag stelt.

 • Regina van Eijk

  Higher Spirit Academy

  Onze website was hoog nodig aan een makeover toe, daarom hebben we Susan benaderd om voor ons een compleet nieuwe website te bouwen. De begeleiding in de voorbereidingen en gedurende het ontwikkelen hebben wij als heel plezierig ervaren. Haar persoonlijke aanpak, ideeën en manier van meedenken hebben een enorme meerwaarde. Dat maakt dat we nu een waanzinnig mooie website hebben staan waar we echt trots op zijn. We kunnen Susan dan ook van harte aanbevelen!

 • susan-brouwer-reviews-nanette-euverink

  Nanette Euverink

  Met Nanette - Tijd voor jezelf

  Ik voelde me gelijk ‘thuis’ bij Susan. Haar manier van werken sprak mij aan. Ik ‘worstelde’ met zichtbaarheid, maar wilde wel heel graag een website, dus ik besloot om deze door Susan te laten maken. Ik heb het traject als heel fijn ervaren. Susan gaf mij de liefdevolle schop onder de kont wanneer ik die nodig had. Ik ben namelijk een ‘pro’ in self-sabbotage en vluchten 😅. Het eindresultaat vind ik echt ✨GEWELDIG!!! ✨ Ondanks dat ik het best ongemakkelijk vind om mezelf zo vaak te zien, ben ik enorm blij met en trots op het resultaat. Ik vind Susan echt heel fijn om mee te werken. Zowel als mens als ook als webdesigner. Ze heeft een enorm inlevingsvermogen en de, in mijn ogen, unieke eigenschap het beste in je naar boven te halen. En ja, daar hoort die liefdevolle trap onder je kont óók bij 💞. Ik beveel haar dan ook van ❤️e aan!!!

 • Claudine Hermes

  Claudine Hermes Art

  Susan heeft mijn Website gebouwd , haar stijl en design sprak mij enorm aan .
  En alles klopte . Het voorwerk en het contact met Susan voelde erg goed . Geen moment spijt van . Een aanrader ✨

 • Joachim Vreeman

  Auteur & Geestelijk verzorger

  Wat voor mij goed werkt is de combinatie van professionaliteit, enthousiasme en een oprechte interesse: dit beschrijft Susan Brouwer op en top! Ze heeft mijn website next level gebracht perfect afgestemd op mijn persoonlijke wensen. Het enthousiasme van Susan werkt aanstekelijk en stimulerend. Haar professionaliteit en vakvrouwschap gaven mij steun en vertrouwen in de opbouwfase. Door de oprechte interesse van Susan voelde ik mij daadwerkelijk gehoord en gezien. Resultaat: een prachtige website voor mijn klanten.

 • Zoë Wijdenes

  Eigenaar Nassen Amsterdam

  Susan heeft onze website prachtig gemaakt voor onze winkel Nassen! Het is heel fijn om met haar samen te werken omdat ze precies snapt wat je wil en daarnaast reageert ze heel snel, wat erg fijn is tijdens het samenwerken. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een hele goede webdesigner!

 • susan-brouwer-reviews-tooskes-healing

  Tooske Treep

  Tooskes Healing

  Allereerst wil ik zeggen dat ik superblij ben met de mooie website die je voor mij  hebt gemaakt. De uitstraling van een professionele website is voor mij belangrijk omdat dit de kwaliteit en kundigheid laat zien waar ik voor sta maar daarbij ook laat zien dat ik een empathisch persoon ben. Ik vind het eindresultaat geweldig, een mooie duidelijke en professionele website die laat zien waar Tooskeshealing voor staat. De website heeft ook zeker een positieve uitwerking op mij als persoon. Het geeft mij nog meer zelfvertrouwen en laat me zien dat als er een wil is, er ook een weg is om je eigen bedrijf op te starten ongeacht de leeftijd. Reactie van de klanten: mooie website met een positieve en kundige uitstraling. Mijn samenwerking met Susan heb ik als zeer prettig ervaren. Susan is ontzettend geduldig, geeft raad en advies en is zeer kundig. Ik blijf zeker bij Susan voor het up to date houden van mijn website. Voor toekomstige starters die een website willen laten maken raad ik ze aan om naar Susan te gaan. Een mooi mens, denkt met je mee en levert top kwaliteit.

 • susan-brouwer-reviews

  Miranda Bruns

  Sensi therapeut & Spiritueel coach

  “In een  gesprek met Susan werd het duidelijk dat mijn website aan verandering toe was naar een persoonlijke uitstraling. De website is duidelijker geworden met meer overzicht in het aanbod met een verassende uitstraling. Susan neemt je mee in het proces waarin ik ben meegegroeid ondanks dat ik het erg spannend vond heeft Susan mij geïnspireerd en het vertrouwen gegeven naar een boost voor mijzelf. Heerlijk om met Susan samen te werken met haar passie en liefde voor haar bedrijf!”

 • susan-brouwer-reviews

  Marga Tump

  Mesoloog & Energetisch Therapeut

  “Na ongeveer 20 jaar dezelfde website te hebben gehad was deze toe aan een opfrisbeurt. Inmiddels is ook mijn werkgebied breder geworden. Ik ben erg blij met het wat het uiteindelijk geworden is. Precies zoals ik het mij had voorgesteld. Susan heeft mij heel goed aangevoeld. Mooie rustige kleuren en foto’s. Ik ben vooral blij met de online agenda. Ook mijn cliënten zijn er blij heel mee. Het scheelt mij, na een periode van wennen, nu veel heen en weer gemail. Susan heeft met veel geduld en kennis deze website voor mij gebouwd. Zij heeft mij goede adviezen gegeven en is er nu nog altijd als ik toch nog iets aangepast wil hebben. Dank je wel lieve Susan je bent een kanjer. 

 • Lindsy Bruin - Susan Brouwer

  Lindsy Bruin

  Business Coach

  “Ik ben werkelijk gek op marketing en Instagram! Toch merkte ik dat ik een beetje in een Insta-sleur terecht was gekomen en de behoefte had aan het up-spicen van mijn account. Susan gaf me naast een prachtige make-over ook ontzettend waardevol, persoonlijk en confronterend advies over hoe ik mijn account nu inzette en wat ik nog kan verbeteren. Ik heb weer zin om een volgende stap te maken met mijn Insta account en ik heb de eerste complimenten al ontvangen, gaaf!”

 • Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

  Rhodee van der Kam

  Virtual Assistent

  “Mijn businesscoach liet haar instagram makeover zien die door Susan was gemaakt. Ik wist gelijk, dat wil ik ook. Mijn instagram account was kleurrijk, een tikkie chaotisch en ging alle kanten op. Best leuk en gezellig maar niet effectief en duidelijk waar ik mensen nu heel goed mee kan helpen. Susan heeft mijn wensen, mijn diensten en mijn persoonlijkheid zo treffend meegenomen in de make-over. Het resultaat is in een woord fantastisch (en als nuchtere Friezin zeg ik dat niet snel 😊) Susan is echt in mijn bedrijf gedoken met als gevolg dat ik nu een future proof instagram account heb. En niet geheel onbelangrijk, Susan is ook nog eens een super leuke dame met heel veel kennis.”

 • Susan Brouwer - Anita Mulder

  Anita Mulder

  Taboe coach

  "Toen ik de Shine Online Training van Susan voorbij zag komen heb ik geen seconde getwijfeld ‘Daar moet ik bij zijn! Ik heb al vaker met Susan gewerkt dus ik weet niet alleen hoe leuk ze is om mee te werken maar vooral ook hoe kundig ze is. Als je bij haar de training doet dan ga je ook echt met veel en goed materiaal naar huis. Tot nu toe deed ik maar wat op instagram, nu heb ik niet alleen de opzet maar ook mijn kleuren en geschikte inhoud duidelijk. Ik ga nu met plezier mijn instagram weer gebruiken."

 • Susan Brouwer - Monique Lankhorst

  Monique Lankhorst

  Medium & Trance Healing Therapeut

  "Ik ben de shine online training gaan volgen omdat ik mijzelf meer in de spotlight mag gaan zetten mbt mijn net gestarte bedrijf. Ik vond het een fijne dag met leuke ondernemers. Susan brengt het op een hele duidelijke manier en met de juiste voorbeelden. Dus het AHA moment was regelmatig aan de orde. Nu zal ik het allemaal in praktijk moeten gaan brengen. Waar ik gelukkig nog met mijn vragen bij Susan terecht kan."

 • Bart Woortman

  KLM Gezagvoerder

  Zelf het initiatief genomen om Susan te vragen of zij een website voor mij zou kunnen maken. ‘Natuurlijk kan ik dat’ zei ze. Een paar keer bij elkaar gezeten en veel uitleg en adviezen mogen ontvangen. Het resultaat mag er zijn! Mooi, overzichtelijk en handig. Susan is een enorm prettig persoon om mee samen te werken. Top! 👍🏻😃