Website Make-over

Gratis werkboek, checklist & video’s!

Jouw website toe aan een flinke upgrade?

Een nieuwe website is een flinke investering dus ik kan me goed voorstellen dat je het eerst zelf nog even wil proberen. Ik wil je graag verder helpen en daarom heb ik een handig werkboek voor je klaar gezet om eens lekker grondig je eigen website onder handen te nemen. We gaan bewust en gedegen te werk!

Het staat allemaal gratis voor jou klaar!

 • Een praktisch werkboek van 22 pagina’s dik boordevol opdrachten in pdf die je digitaal kan invullen of kan uitprinten

 • Bij elke stap een video met extra uitleg om alles optimaal te kunnen toepassen op jouw website

 • In 9 stappen versterken we jouw merkidentiteit, ontwerpen jouw nieuwe huisstijl en maken jouw website beter vindbaar in google

 • De 11 gouden regels die webdesigners gebruiken om een goodlooking en professionele website te ontwerpen

 • Een super handige checklist om alle verbeterpunten af te vinken zodat je rust, overzicht en focus in je proces houdt

website-make-over-werkboek-en-checklist-susan-brouwer

Begin vandaag nog!

Werkboek, checklist & video’s!

Alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan en jouw website die fantastische make-over te geven. Laat zien wie je bent want jouw succes begint bij de trots die je uitstraalt!

.

Reviews

Ervaringen van anderen met een soortgelijke training

 • Susan Brouwer - Anita Mulder

  Toen ik de Shine Online Training van Susan voorbij zag komen heb ik geen seconde getwijfeld ‘Daar moet ik bij zijn! Ik heb al vaker met Susan gewerkt dus ik weet niet alleen hoe leuk ze is om mee te werken maar vooral ook hoe kundig ze is. Als je bij haar de training doet dan ga je ook echt met veel en goed materiaal naar huis. Tot nu toe deed ik maar wat op instagram, nu heb ik niet alleen de opzet maar ook mijn kleuren en geschikte inhoud duidelijk. Ik ga nu met plezier mijn instagram weer gebruiken.

  Anita Mulder – Taboe Coach 

 • Susan Brouwer - Andrea Hofste

  ‘De Shine Online training is een training waar Susan je vol energie meeneemt in hoe te shinen op Insta! Door haar kennis en persoonlijke aandacht voor iedereen, weet ze je enthousiast te maken zodat je er niet meer tegenop ziet om met social media aan de slag te gaan, maar dat je er juist mee aan de slag wilt! Susan geeft je deze dag alle tools mee om je Insta-account een professionele uitstraling te geven. Twijfel niet om mee te doen en ga gewoon lekker shinen na deze dag!’

  Andrea Hofsté – Wat-Beweegt 

 • Susan Brouwer - Monique Lankhorst

  Ik ben de shine online training gaan volgen omdat ik mijzelf meer in de spotlight mag gaan zetten mbt mijn net gestarte bedrijf. Ik vond het een fijne dag met leuke ondernemers. Susan brengt het op een hele duidelijke manier en met de juiste voorbeelden. Dus het AHA moment was regelmatig aan de orde. Nu zal ik het allemaal in praktijk moeten gaan brengen. Waar ik gelukkig nog met mijn vragen bij Susan terecht kan.

  Monique Lankhorst – Medium Healer