Marketing Training & Begeleiding 

Dagje ‘Werken aan je eigen website’

Kan jouw website ook wel een opknapbeurt gebruiken maar kom je er maar niet aan toe? Je weet wel wat je met je website wilt maar je mist de (technische) kennis om het voor elkaar te krijgen? Dan is deze dag echt iets voor jou want ik ga je helpen om jouw website in één dag eens flink onder handen te nemen en weer helemaal up to date te maken!

Wat gaan we deze dag doen?

 • Gezellig ontvangst en kennismaking met koffie en thee. ‘s Morgens gaan we aan de slag met een stukje theorie en ‘s middags passen we gelijk alles toe op jouw website.

 • Welke kleuren en lettertypes passen specifiek bij jou en vormen een magneet voor je doelgroep.

 • Hoe schrijf je een pakkende tekst die nieuwe klanten opleverd.

 • Wat zijn de 11 geheimen die grafische vormgevers gebruiken bij het ontwerpen van een professionele website.

 • Je neemt je eigen laptop mee zodat we ‘s middags gelijk alles kunnen toepassen. Ik sta dan met mijn technische kennis tot jouw beschikking om je verder te helpen.

 • En het zou geen training van mijn hand zijn als we het ook niet nog even hebben over de juiste succes mindset die jou gaat helpen om al je onzekerheden en beren op de weg te elimineren.

susan-brouwer-websites-voor-coaches-therapeuten-en-dienstverleners

Met een paar kleine aanpassingen ziet jouw website er weer prachtig uit, het moet alleen wel even gebeuren 😉

Praktische informatie

Wanneer is het?

Zaterdag 16 juli van 10.00 – 16.00 uur

Waar?

Grotestraat 30 in Eibergen

Wat heb je nodig?

Laptop en de inloggegevens van je website om ‘s middags meteen de aanpassingen door te voeren. Een wordpress website is handig maar is geen must, zolang de instellingen van het systeem waar je in werkt maar wel aan te passen zijn. Weet je niet zeker of jouw systeem geschikt is voor deze training? Neem dan even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Er zijn maar 8 plekken beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden! Wil je een introducé meenemen? Dan ontvangen jullie beide 35,- euro korting. 

Wat kost het?

De investering voor deze trainingsdag is 137,- incl. btw. en daarvoor krijg je:

 • 1 hele dag interactieve training op een inspirerende locatie met een fijne club gelijkgestemde mensen

 • Handige werksheets die je mee naar huis mag nemen

 • Praktische formats voor het schrijven van ‘sales’ en ‘over mij’ teksten die je ook mee naar huis mag nemen

 • Een uitgebreide lunch 

 • Mijn (technische) kennis op het gebied van websites bouwen.

Dagje ‘Werken aan je eigen website’

Wat levert de training jou concreet op?

 • Je weet hoe jij je positief moet onderscheiden van de anderen binnen je werkveld

 • Je weet welk kleuren en lettertypes jouw ‘personal brand’ versterken

 • Je weet hoe jij je boodschap moet formuleren en welke woorden je moet kiezen om jouw doelgroep aan te spreken

 • Je weet welke 11 geheimen jouw website een professionele uitstraling geven die gegarandeerd meer klanten oplevert.

 • Je hebt eindelijk je eigen website bijgewerkt wat je al heel lang op je to do lijstje had staan!  

Hoe fijn is het als je je niet meer hoeft te schamen voor je eigen website en als je weer met trots je visitekaartje overhandigd? 🙂

Reserveer direct jouw plekje!

Dagje ‘Werken aan je eigen website’

Zodra ik jouw bestelling ontvangen heb ontvang je binnen enkele minuten een mail met alle informatie in je mailbox! Je kan op een later moment de naam en gegevens van je introducé doorgeven.

 137,00

7 op voorraad


Ervaringen van anderen...

 • Lindsy Bruin - Susan Brouwer

  Lindsy Bruin

  Business Coach

  “Ik ben werkelijk gek op marketing en Instagram! Toch merkte ik dat ik een beetje in een Insta-sleur terecht was gekomen en de behoefte had aan het up-spicen van mijn account. Susan gaf me naast een prachtige make-over ook ontzettend waardevol, persoonlijk en confronterend advies over hoe ik mijn account nu inzette en wat ik nog kan verbeteren. Ik heb weer zin om een volgende stap te maken met mijn Insta account en ik heb de eerste complimenten al ontvangen, gaaf!”

 • Susan Brouwer - Rhodee van der Kam

  Rhodee van der Kam

  Virtual Assistent

  “Mijn businesscoach liet haar instagram makeover zien die door Susan was gemaakt. Ik wist gelijk, dat wil ik ook. Mijn instagram account was kleurrijk, een tikkie chaotisch en ging alle kanten op. Best leuk en gezellig maar niet effectief en duidelijk waar ik mensen nu heel goed mee kan helpen. Susan heeft mijn wensen, mijn diensten en mijn persoonlijkheid zo treffend meegenomen in de make-over. Het resultaat is in een woord fantastisch (en als nuchtere Friezin zeg ik dat niet snel 😊) Susan is echt in mijn bedrijf gedoken met als gevolg dat ik nu een future proof instagram account heb. En niet geheel onbelangrijk, Susan is ook nog eens een super leuke dame met heel veel kennis.”

 • ellen-temmink-susan-brouwer-webdesign

  Ellen Temmink

  Loopbaan coach & Boerin

  “Susan is iemand die verder kijkt dan haar neus lang is en oprecht op zoek gaat naar de essentie van jou, én je merk. Ik vind Instagram een hartstikke leuk medium, maar qua vormgeving ‘deed ik eigenlijk maar wat’. Er zat nog niet echt – echt niet – een lijn in wat ik deed. Het Makeover traject heeft me heel veel inzichten gegeven over waar ik nog kan verbeteren! Dingen waar ik nog niet eerder bij stil had gestaan 😉 “

 • Susan Brouwer - Anita Mulder

  Anita Mulder

  Taboe coach

  "Toen ik de Shine Online Training van Susan voorbij zag komen heb ik geen seconde getwijfeld ‘Daar moet ik bij zijn! Ik heb al vaker met Susan gewerkt dus ik weet niet alleen hoe leuk ze is om mee te werken maar vooral ook hoe kundig ze is. Als je bij haar de training doet dan ga je ook echt met veel en goed materiaal naar huis. Tot nu toe deed ik maar wat op instagram, nu heb ik niet alleen de opzet maar ook mijn kleuren en geschikte inhoud duidelijk. Ik ga nu met plezier mijn instagram weer gebruiken."

 • Susan Brouwer - Andrea Hofste

  Andrea Hofsté

  Leefstijl coach & personal trainer

  "De Shine Online training is een training waar Susan je vol energie meeneemt in hoe te shinen op Insta! Door haar kennis en persoonlijke aandacht voor iedereen, weet ze je enthousiast te maken zodat je er niet meer tegenop ziet om met social media aan de slag te gaan, maar dat je er juist mee aan de slag wilt! Susan geeft je deze dag alle tools mee om je Insta-account een professionele uitstraling te geven. Twijfel niet om mee te doen en ga gewoon lekker shinen na deze dag!"

 • Susan Brouwer - Monique Lankhorst

  Monique Lankhorst

  Medium & Trance Healing Therapeut

  "Ik ben de shine online training gaan volgen omdat ik mijzelf meer in de spotlight mag gaan zetten mbt mijn net gestarte bedrijf. Ik vond het een fijne dag met leuke ondernemers. Susan brengt het op een hele duidelijke manier en met de juiste voorbeelden. Dus het AHA moment was regelmatig aan de orde. Nu zal ik het allemaal in praktijk moeten gaan brengen. Waar ik gelukkig nog met mijn vragen bij Susan terecht kan."

 • susan-brouwer-reviews

  Marga Tump

  Mesoloog & Energetisch Therapeut

  “Na ongeveer 20 jaar dezelfde website te hebben gehad was deze toe aan een opfrisbeurt. Inmiddels is ook mijn werkgebied breder geworden. Ik ben erg blij met het wat het uiteindelijk geworden is. Precies zoals ik het mij had voorgesteld. Susan heeft mij heel goed aangevoeld. Mooie rustige kleuren en foto’s. Ik ben vooral blij met de online agenda. Ook mijn cliënten zijn er blij heel mee. Het scheelt mij, na een periode van wennen, nu veel heen en weer gemail. Susan heeft met veel geduld en kennis deze website voor mij gebouwd. Zij heeft mij goede adviezen gegeven en is er nu nog altijd als ik toch nog iets aangepast wil hebben. Dank je wel lieve Susan je bent een kanjer. 

 • susan-brouwer-reviews

  Miranda Bruns

  Sensi therapeut & Spiritueel coach

  “In een  gesprek met Susan werd het duidelijk dat mijn website aan verandering toe was naar een persoonlijke uitstraling. De website is duidelijker geworden met meer overzicht in het aanbod met een verassende uitstraling. Susan neemt je mee in het proces waarin ik ben meegegroeid ondanks dat ik het erg spannend vond heeft Susan mij geïnspireerd en het vertrouwen gegeven naar een boost voor mijzelf. Heerlijk om met Susan samen te werken met haar passie en liefde voor haar bedrijf!”

 • susan-brouwer-reviews-nanette-euverink

  Nanette Euverink

  Met Nanette - Tijd voor jezelf

  Na de training ‘shine online’ voelde ik me gelijk ‘thuis’ bij Susan. Haar manier van werken sprak mij aan. Ik ‘worstelde’ met zichtbaarheid, maar wilde wel heel graag een website, dus ik besloot om deze door Susan te laten maken. Ik heb het traject als heel fijn ervaren. Susan gaf mij de liefdevolle schop onder de kont wanneer ik die nodig had. Ik ben namelijk een ‘pro’ in self-sabbotage en vluchten 😅. Het eindresultaat vind ik echt ✨GEWELDIG!!! ✨ Ondanks dat ik het best ongemakkelijk vind om mezelf zo vaak te zien, ben ik enorm blij met en trots op het resultaat. Ik vind Susan echt heel fijn om mee te werken. Zowel als mens als ook als webdesigner. Ze heeft een enorm inlevingsvermogen en de, in mijn ogen, unieke eigenschap het beste in je naar boven te halen. En ja, daar hoort die liefdevolle trap onder je kont óók bij 💞. Ik beveel haar dan ook van ❤️e aan!!!

  Reviews